Urheilu

JYP-puolustaja Kristian Näkyvä siirtyy ulkomaille

JYP-puolustaja Kristian Näkyvä siirtyy ulkomaille. JYPin ja Näkyvän välistä sopimusta olisi ollut jäljellä tuleva kausi.
jyp_mynttinen-nakyva

JYP:stä siirtyi muualle (vas.) Matias Myttynen ja Kristian Näkyvä.

Kristian Näkyvän tuleva seura tiedottaa siirrosta myöhemmin.
– Pelaaja sai hyvän mahdollisuuden ulkomailta ja kun JYP saa siirrosta asiallisen korvauksen, ratkaisu oli tässä tilanteessa luonteva, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

Kristian Näkyvä pelasi JYPissä kolme kautta ja kehittyi A-maajoukkuetason pelaajaksi. Hän on erittäin tyytyväinen JYP-aikaansa.
– Suuret kiitokset koko JYP-organisaatiolle, valmennukselle, seurajohdolle, pelaajille ja ennen kaikkea faneille! Sain upean mahdollisuuden pelata JYPissä ja kaikki sujuikin kuin elokuvissa, kun saavuin Jyväskylään. Koen olevani etuoikeutettu, kun sain olla osa JYP-perhettä ja se varmasti jättää jälkensä loppuelämäksi muistoihin. Haikein mielin jätän Jyväskylän taakseni, mutta innokkaana suuntaan kohti uusia haasteita. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet osallisena sekä tukena näinä vuosina, toteaa Kristian Näkyvä.

Myös Matias Myttynen ja JYP ovat purkaneet sopimuksensa, ja Myttynen on vapaa siirtymään uuteen seuraan.

JYPissä on nyt paljon muutoksen tuulia.
– Paljonhan tässä tapahtuu. Muutoksissa on aina kaksi puolta: toisaalta menetys ja toisaalta uuden mahdollisuus. Olemme erittäin luottavaisia joukkueeseemme, tekemisen energia on huippuluokkaa ja ote kunnianhimoinen. Joukkue saa vielä 1-2 vahvistusta, sanoo Kari Tyni.

 

AnaGonda