Urheilu

JYP-legenda Antti Virtanen Whitestonen ratkaisumyyjäksi

Digitoimisto Whitestone laajensi toimintaansa Keski-Suomeen tammikuun alussa. Jyväskylän uudessa toimipisteessä työskentelee aluksi yksi työntekijä, kun pitkän jääkiekkouran tehnyt ja JYPissä Suomen mestaruudenkin voittanut Antti Virtanen aloitti Whitestonen ratkaisumyyjänä.

antti_virtanen-whitestoneKUMMIPELAAJASTA YRITYKSEEN TÖIHIN
Antti Virtanen on JYPin liigahistorian kaikkien aikojen paras pistemies. Virtanen oli JYPin historian ensimmäisen Suomen mestaruuden voittaneen joukkueen kantavia voimia kaudella 2008-2009. Tuolloin Antti muodosti Jarkko Immosen ja Tuomas Pihlmanin kanssa tuhoisan ”VIP-ketjun” ja iski 15 playoff-ottelussa tehopisteet 6+5=11, muun muassa ratkaisevan finaaliottelun avausmaalin.

Kolme viimeistä pelivuottaan 37-vuotias Virtanen toimi Mestiksessä pelaavan kasvattajaseuransa TUTO Hockeyn kapteenina. Viime kauteen uransa lopettaneen Virtasen kummiyrityksenä TUTOssa toimi Whitestone, jonka riveihin Antti nyt pelihommien jälkeen siirtyy. Whitestone tarjosi kiekkouransa jatkoa pohtivalle kummipelaajalleen mahdollisuuden hieman erilaiseen työympäristöön ja -tehtäviin.

– JYPissä saatiin tulosta aikaan hyvällä porukalla. Vaikuttaisi siltä, että myös Whitestonessa on hyvä jengi kasassa ja puitteet menestyä, joten odotan mielenkiinnolla tulevia haasteita, Antti sanoo.

Kuva & teksti: Whitestone.fi

AnaGonda