tiistai 19.11.2019  | Liisa, Elisa, Eliisa, Liisi, Elisabet, Elise  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

JYMYPAUKKU: TUTO Hockey pestasi päävalmentajakseen seuralegenda Antti Virtanen

kello?!

TUTO Hockeyn uusi päävalmentaja kaudella 2019-2020 on 42-vuotias Antti Virtanen.
TUTO Hockey on valinnut uudeksi päävalmentajakseen 42-vuotiaan Antti Virtasen. Valmennustiimiin liittyy myös Miikka Laaksonen. TUTO Hockeyn valmennustiimiä täydennetään kesän aikana.

Pitkän pelaajauran tehnyt Virtanen on TUTO Hockeyn oma kasvatti, joka päätti pelaajauransa TUTO-paidassa kauden 2013-14 jälkeen. Tämän jälkeen Virtanen on pysynyt kiekon parissa ja kerryttänyt valmentajakokemusta muun muassa JYPin A-nuorten valmennustiimissä, josta hän saapuu Turkuun.

TUTO Hockeyn valmennustiimiin liittyy TUTOn A-nuorten puolelta 32-vuotias Miikka Laaksonen, jossa hänen oli määrä toimia valmentajana ensi kaudella. Laaksonen toimi viime kaudella Suomi-sarjassa pelaavan Kaarinasta HCIK:n päävalmentajana.

TUTO Hockeyn toimitusjohtajan Roope Paltan mukaan Virtanen ja Laaksonen täyttivät seuran arvot ja kriteerit lukuisten yhteydenottojen joukosta parhaiten.

– Saimme runsaasti yhteydenottoja, kun Elomon siirto Norjaan vahvistui. Meille oli tärkeää, että valmentaja olisi nuori ja urallaan eteenpäin pyrkivä. Laskimme eduksi myös sen, jos valmentaja tuntisi seuran ja organisaation jo entuudestaan. Antin kohdalla nämä kaikki kriteerit täyttyivät, joten olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme hänen kanssaan sopimukseen. Tulemme täydentämään valmennustiimiä vielä ennen elokuuta ja jääharjoittelujen alkua, Paltta täydentää.

Kuva: tutohockey.fi

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.