Urheilu

Jussi Makkonen ja Kalle Kaijomaa lainalle Turun Palloseuraa

Espoo Blues ja HC TPS ovat suorittaneet pelaajakaupan, joka koskee neljää pelaajaa. Puolustaja Matias Pulli ja hyökkääjä Oskari Siiki siirtyvät Espooseen ja Kalle Kaijomaa sekä Jussi Makkonen Turkuun.
24881755-makkonen-jussi.png.600x750_q85_box-92,180,700,940Hyökkääjä Jussi Makkonen, 30, pelaa ensimmäisen ottelunsa TPS-paidassa tänään lauantaina Tampereella vierasottelussa Ilvestä vastaan. Puolustaja Kalle Kaijomaa, 31, siirtyy Turkuun myöhemmin alkuviikosta. Hän pelaa ensimmäisen ottelunsa keskiviikkona Turussa HIFKiä vastaan.

– Pelaajavaihdoilla saamme vahvistettua joukkuetta puolustuksen ja hyökkäyksen osalta. Erityisesti keskushyökkääjien osalta meillä on paha loukkaantumissuma tällä hetkellä. Samalla Pulli ja Siiki saavat mahdollisuuden suurempaan rooliin Liigassa, HC TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi seuran verkkosivuilla.

HC TPS:n puolustaja Matias Pulli, 20, ja hyökkääjä Oskari Siiki, 20, liittyvät Espoo Bluesin kokoonpanoon ensi viikon tiistaina. Pelaajavaihdokset suoritetaan lainasopimuksilla ja ovat voimassa kuluvan kauden loppuun.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda