Urheilu

Jukurit-kaksikko lainalle Jokipoikiin

Mikkelin Jukurien puolustaja Joonas Valkonen ja hyökkääjä Ville Leskinen siirtyvät lainasopimuksilla Joensuun Jokipoikiin.
valkonen_leskinen_jokipojatKalPa-kasvatti Joonas Valkonen, 21, on jäänyt vähälle peliajalle tällä kaudella Jukureissa. Hän on saanut peliaikaa yhdessä Liigaottelussa. Myös Jokipoikiin siirtyy hyökkääjä Ville Leskinen, joka pelannut neljä Liigaottelua.
Molempien lainasopimukset ovat voimassa toistaiseksi.

KalPa-kasvatti Ville Leskinen, 21, on pelannut tällä kaudella liigaa neljä peliä tehopistein 1+1. EVU:n kasvatti Joonas Valkonen, 23, on pelannut tällä kaudella Liigassa yhden ottelun, jonka lisäksi hän kävi kahden ottelun verran lainassa Mestiksessä IPK:n riveissä. Viime kaudella Valkonen pelasi 46 Liigaottelua 2+13=15 tehopistein.

– Koko syksyn meillä on ollut ajatuksissa puolustusosaston vahvistaminen, mutta sopivaa pelaajaa ei ole löytynyt. Tämä mahdollisuus tuli hyvään saumaan, ja paikkaa tilanteen tältä osin. Joonas Valkonen on hyvän rutiinin omaava pelaaja, joka pystyy pelaamaan hyvällä tasolla Mestiksessä,kommentoi Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen seuran verkkosivuilla.

Valkonen ja Leskinen ovat Jokipoikien rivistössä tulevana viikonlopun vieraskiertueella, kun Jokipojat pelaa pääkaupunki seudulla. Perjantaina Jokipojat kohtaa Espoo Unitedin ja lauantaina Kiekko-Vantaan.

Jokkeri