maanantai 20.01.2020  | Sebastian  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Jukurit jo nyt Kauppisen komentoon

kello?!

Jääkiekkoliigassa Mikkelin Jukureita valmentanut Pekka Kangasalusta on saanut potkut. Marko Kauppinen tilalle.
Liigajoukkue Mikkelin Jukurit tiedotti tänään maanantaina, että Marko Kauppinen ottaa vastaan aikaistetusti SM-liigajoukkueen päävalmentajan tehtävät. Jukureita tähän asti päävalmentajan tehtäviä hoidellut Pekka Kangasalusta ei jatka enää joukkueen valmennustiimissä. Alkujaan Kauppisen piti ottaa Jukuruiden päävalmentajan työ vastaan ensi kauden alusta, mutta hän siirtyy tehtävään tästä päivästä lähtien jo. Jukureiden valmennustiimissä jatkavat apulaisvalmentaja Juuso Hahl, maalivahtivalmentaja ja fysiikka- ja luisteluvalmentaja Teemu Suokas. Suokas ottaa päävastuun myös Jukurien A-nuorten valmennuksesta loppukevään ajaksi.

Jukurit rämpii tällä hetkellä jo seitsemän ottelun tappiokierteessä ja Liigassa sijalla 13. Eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kahdeksan pistettä.

Kangasalusta tuli jo viides erotettu päävalmentaja tällä kaudella SM-liigassa. Tällä kaudella aiemmin vaihdoksen on tehnyt jo TPS, Sport, Pelicans ja Ilves.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.