Urheilu

Jukurien hyökkäykseen yksi jatkosopimus ja uusia kasvoja

Mikkelin Jukurit on tehnyt sopimukset puolustaja Vilho Virmavirran ja hyökkääjien Niko Laakkosen ja Teemu Henritiuksen kanssa.
jukurit-mestis-thumbnail
Puolustaja Viljo Virmavirta, 20, on isokokoinen oikealta laukova pelaaja, joka siirtyy Mikkelin Jukureihin Tampereen Tapparan organisaatiosta. Mestis-kokemusta hänellä on kahdelta kaudelta 55 ottelun verran LeKin riveissä.

Teemu Henritius, 22, siirtyy Liigajoukkueesta Vaasan Sportista Jukureihin. Viime kaudella hän teki 51 liigaottelussa tehopisteet 2+7. Henritius on keskushyökkääjä, joka on pelannut koko uransa, viime kautta lukuun ottamatta, Jokereiden organisaatiossa.

Niko Laakkonen jatkaa Mikkelin Jukureissa. (Kuva: Jukurit.fi)

Niko Laakkonen jatkaa Mikkelin Jukureissa. (Kuva: Jukurit.fi)

Kaksi aiempaa kautta Jukureissa pelannut Niko Laakkonen, 26, jatkaa joukkueessa. Laakkonen on tehnyt Jukureilla kahden kauden aikana 39 maalia ja hankkinut 46 syöttöpistettä.

– Uudet pelaajat ovat urheilullisia ja luonteeltaan tavoitteellisia. Virmavirran raamit ja kätisyys yhdistettynä kiekolliseen peliin sopivat meidän palettiin. Henritius pelaa joukkueelle, on pelaajana monipuolinen ja omaa kapasiteettiä tehdä numerotulosta, kertoo Mikkelin Jukureiden urheilujohtaja Tommi Kerttula.

– ”Laku” on joukkueen hiljainen johtaja, joka näyttää esimerkkiä kentällä. Työmoraali on korkea, samoin fyysinen puoli. Vimma pelata tarttuu taatusti kanssapelaajiin, kommentoi Kerttula.

Jukurit on tehnyt myös yhden juniorisopimuksen, kun seuran A-nuorissa pelaava Tatu Vihavainen, 19, kirjoitti nimensä 1+1 malliseen sopimukseen.

Sopimustilanne Mikkelin Jukureilla 22.05.2015

• Maalivahdit: (0)
• Puolustajat: (4) Ilkka Vaarasuo, Jarno Páven, Sami Jekunen, Vilho Virmavirta.
• Hyökkääjät: (9) Oula Palve, Joonas Kalliola, Timo Hiltunen, Teemu Turunen, Erno Ripatti, Pentti Nöyränen, Niko Lakkonen, Teemu Henritius, Tatu Vihavainen (Ajr)

Kuva: Jukurit.fi

AnaGonda