Digi

Juice-mobiilitarvikkeet saapuvat Pohjoismaihin

Englantilainen Gusto Telecom on valinnut Juice-mobiilitarvikkeidensa ainoaksi Pohjoismaiden jakelijakseen Aurora Groupin.
juice-family
Gusto Telecom valittiin vuoden lisätarvikevalmistajaksi brittiläisessä Mobile News Awards 2015 -gaalassa. Yhtiön Juice-tuoteperheeseen kuuluu monipuolinen valikoima mobiililaitteiden kaapeleita, latureita, kannettavia varavirtalähteitä ja Bluetooth-kaiuttimia.

Gusto Telecomin Juice-tuotteita on myynnissä yli 11 000 myyntipisteessä. Niitä myyvät monet tunnetut kansainväliset ketjut, kuten John Lewis, Boots, EE, O2, Carphone, FNAC ja Phone House. Juice on jo vakiintunut tuotemerkki Brittein saarilla, Ranskassa ja Espanjassa. Nyt yhtiö aikoo lisätä myyntiä ja operatiivisia toimintoja Pohjoismaissa ottamalla Aurora Groupin yhteistyökumppanikseen.

Aurora Group on kulutuselektroniikan ja lisävarusteiden johtava jakelija Pohjoismaissa yli sadan vuoden kokemuksella. Sillä on toimintoja kymmenessä maassa ja se on tullut tunnetuksi sekä useista konsepteistaan että poikkeuksellisista innovaatioistaan.

– Olemme iloisia voidessamme työskennellä Auroran kanssa Juice-tuotteiden tuomiseksi Pohjoismaihin. Tiedämme, että Auroran paikallistuntemus ja kokemus voivat tehdä Juice-tuotemerkistä menestyksen Ison-Britannian tapaan. Haluamme olla markkinajohtajia ja uskomme, että meillä on nyt oikea tiimi päämäärämme saavuttamiseksi, sanoo Gusto Telecomin toimitusjohtaja Jolyon Bennett sanoo.

– On hienoa päästä julkaisemaan Juice-tuotemerkki pohjoismaisille asiakkaillemme. Juice-tuotemerkillä on muista poikkeava lähestymistapa muotoiluun ja selkeä arvolupaus. Siksi uskomme vahvasti voivamme haastaa erityisesti vähemmän innostavien mobiilivirtalähteiden markkinat ja tuoda lisäarvoa alan tarjontaan. Vaikka Juice on tuore tuotemerkki, se on saavuttanut suunnattoman suosion ennätysajassa. Uskomme pohjoismaisten kuluttajien olevan valmiita Juice-tuotteille, sanoo Aurora Groupin toimitusjohtaja Bent B. Madsen.

Jokkeri