torstai 20.06.2019  | Into  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Urheilu

Juho Olkinuora vaihtaa SaiPasta JYPiin

kello?!

Maalivahti Juho Olkinuora liittyy 13. tammikuuta 2017 ulottuvalla sopimuksella JYPiin.
Tappara-kasvatti Juho Olkinuora, 26, liittyy JYPin hurrikaanilaumaan 13. tammikuuta ulottuvalla sopimuksella. Olkinuora on pelannut Pohjois-Amerikassa seitsemän kautta viimeisestä kymmenestä pelikaudestaan. Kuluneen kauden alussa Olkinuora edusti SaiPaa kymmenessä Liigaottelussa 90,43 torjuntaprosentilla. Hän pelasi yhden nollapelin SaiPalle CHL:ssä. Kiekkourallaan hän on pelannut 21 AHL-ottelua ja 96 ECHL-ottelua sekä otteluita NCAA- ja USHL-sarjoissa.

Olkinuora liittyy JYPin riveihin välittömästi, kun JYPin maalivahtikaksikko Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu ovat liittyneet Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Olkinuoran virallinen etunimi on Juho, mutta hän käyttää itse etunimenään Jussia.

-Jussin tapa ja tyyli pelata muistuttaa paljon Pohjois-Amerikan molareitten koulukuntaa, aktiivista ja fyysistä. Tehokasta jäänpinnan sivuttaisliikkumista, kuvailee Olkinuoran peliä JYPin maalivahtivalmentaja Ari-Pekka Siekkinen seuran verkkosivuilla.

Kuva: liiga.fi

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.