Ajankohtainen

Joulun kovimmat paketit laatuviihteeseen

Joulu on vuoden merkittävin juhlapäivä. Miksei silloin voisi antaa myös vuoden merkittävimmän lahjan?
Älykkäiden digilaitteiden myötä monenlainen viihteen kulutus on vain kasvanut kasvamistaan. Ikään katsomatta yhä useammat nauttivat musiikista, peleistä tai elokuvista missä tahansa, yksin tai hyvässä seurassa. Jotta viihteestä saa mahdollisimman paljon irti, tulee nauttimista varten olla laitepuoli kunnossa. Alla muutamia vinkkejä joulun parhaisiin koviin lahjapaketteihin:

Seikkailut kestävä matkakaiutin sopii perheen teinille

UE-BOOM2-thumbUE BOOM 2 on elämää ja seikkailuja kestävä matkakaiutin, joka kuulostaa hyvältä missä ikinä sitä soitetaankin. Se kestää myös pudotukset, kolahdukset, lian ja kastumisen. UE BOOM 2 on värikäs ja hyvältä kuulostava Bluetooth-matkakaiutin, joka soi kaikkialle 360 asteen säteellä ja enintään 30 metrin etäisyydellä äänilähteestään. UE BOOM 2 on saatavana kuudella raikkaalla värillä 219 euron suositushintaan.

Laadukasta äänentoistoa koko perheelle

HEOS1_Black_White-thumbDenon HEOS 1 -verkkokaiutin soveltuu erinomaisesti yhden huoneen äänentoistoon. Vastaavasti kahdella HEOS 1 -kaiuttimella voidaan luoda isompaankin huoneeseen aito stereoääni tai kahden huoneen yhteinen äänentoisto. Miellyttävästi muotoillun kaiuttimen kautta voi kuunnella esimerkiksi Spotifyn ja Deezerin suoratoistoa tai älylaitteille, tietokoneille ja NAS-verkkolevyille tallennettua musiikkia. Kappaleiden valinnat, äänenvoimakkuuden säätö ja muut toiminnot sujuvat kätevästi älylaitteiden HEOS-sovelluksella. HEOS 1 voi olla myös osa laadukasta usean huoneen musiikkijärjestelmää, joka liitetään olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. HEOS 1 sopii myös matkakäyttöön, kun käyttöön otetaan HEOS 1 Go Pack, joka sisältää kuuden tunnin akun, Bluetooth-sovittimen ja roiskevesisuojan. HEOS 1 ja HEOS 1 Go Pack ovat saatavana mustana ja valkoisena 249 ja 99 euron kuluttajahinnoin.

Star Wars -kuulokkeet sopivat loppuvuoden huumaan

StarWars-kuulokkeet
Star Wars on loppuvuoden kuumin juttu, koska uusi elokuva saa ensi-iltansa joulun alla ja marraskuussa ilmestyy elokuvamaailmaan sijoittuva videopeli. Star Warsin tunnelma on kirjaimellisesti käsin kosketeltavissa myös SMS Audion Star Wars -kuulokkeissa, joiden muotoilu on saanut inspiraationsa Chewbaccan varustevyöstä, R2-D2-droidikuvioinnista, TIE Fighter -hävittäjästä, Stormtrooper-kypärästä ja Darth Vaderin mustasta värimaailmasta. SMS Audion omistaja Curtis ”50 Cent” Jacksonin kuulokemallisto tarjoaa upean muotoilun ja näyttävien Star Wars -teemojen lisäksi korkeatasoisen kuuntelukokemuksen taustamelua vaimentavan teknologian, bassokorostuksen ja laadukkaiden kaiutinelementtien ansiosta. Kahdeksalla erilaisella kuvioinnilla saatavana olevat Star Wars -kuulokkeet ovat myynnissä 179 euron kuluttajahintaan.

Huippuluokan pelikuulokkeet perheen pelaajalle

Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset ja Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset tulevat myyntiin syyskuussa 219 ja 189 euron suositushinnoin.

Logitech G933 ja G633 Artemis Spectrum -pelikuulokkeet on luotu vastaamaan pelaajien kaikkia odotuksia. Logitech G633 tarjoaa perinteisen langallisen kuunteluelämyksen, kun taas Logitech G933 toimii myös langattomasti. Logitechin Pro-G-kaiutinelementit on valmistettu korkealaatuisesta hybridimateriaalista, joka tyydyttää korkeaa äänenlaatua vaativan hifistinkin laatuvaatimukset. Ne toistavat äänet tarkasti ja erottelukykyisesti tarjoamalla myös monikanavaiset Dolby- ja DTS Headphone:X2 -tilaäänet. Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat PC-tietokoneiden, älypuhelinten, pelikonsolien ja kotiteatterijärjestelmien kanssa. Logitech G933 ja G633 Artemis Spectrum –pelikuulokkeet ovat saatavana 219 ja 189 euron kuluttajahinnoin.

Kunnon peli- ja viihdetietokoneesta nauttii pitkään koko perhe

Jimms_GamerJimm’s Gamer Chromium tekee koko perheen viihdeunelmista totta! Tehokas ja tasapainoinen pelitietokone pystyy vaivatta pyörittämään uusimmat huippugrafiiset pelit, näyttämään timantinkovat uutuusleffat jopa 4k-tarkkuudella ja tietenkin toistamaan hifiluokan musiikin sinfonioista räppiin. Jimm’s Gamer Chromium on suunniteltu hinta-laatusuhteeltaan sopivaksi pelitietokoneeksi, joka näyttää tyylikkäältä mustan monoliittimaisen tornikotelonsa ansiosta. Jimm’s Gamer Chromium on saatavana 1 449 euron kuluttajahintaan. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Jokainen voi hallita kodin viihdettä yleiskaukosäätimellä

Nykyaikaisessa kodissa yhä useampi laite toimii kaukosäädöllä. Lähes jokainen näistä vaatii oman kaukosäätimen tai sovelluksensa. Logitech Harmony Eliten avulla hallinta sujuu keskitetysti kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tablettilaitteella. Televisio, äänentoisto, pelikonsolit, termostaatti, valaistus ja jopa ikkunaverhot tai ovien lukot voidaan valjastaa yhden laitteen hallittavaksi. Harmony Elite on täydellinen hallintapaketti kodin hallintaan ja ohjaamiseen. Harmony Elite -paketti on saatavana 399 euron kuluttajahintaan sisältäen sekä Harmony 950 -yleiskaukosäätimen että Harmony Hub -keskuslaitteen.Harmony Elite Black Family

Lisätty 15.12. juttuun HEOS 1 -kuva. kello 13:42

AnaGonda