Urheilu

Jorma Hartikaisesta RoKi Hockeyn uusi toimitusjohtaja

RoKi Hockeyn uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jorma Hartikainen. Hartikainen on viimeksi työskennellyt Rovaniemen Ravirata Oy:ssä, jossa hän toimi toimitusjohtajana. Hartikaisella on vuosien kokemus erilaisista myynti- ja markkinointitöistä. Hänellä on myös aikaisempaa taustaa RoKista sekä pelaajana että valmennustehtävissä.
roki_mestis-thumb
RoKi nousi Suomen jääkiekkoliiton korkeimmalle sarjatasolle Mestikseen, ja uusi toimitusjohtaja Jorma Hartikainen on innoissaan mahdollisuudesta kehittää RoKi-organisaatiota koko Lapin jääkiekkoilun lippulaivana.

– On mukava palata jääkiekon pariin RoKin Mestisnousun myötä. Nousu tuo uusia haasteita niin joukkueelle, kuin taustaorganisaatiolle. Paljon on tehtävä töitä ja kehitettävä tekemisen tasoa. Tavoitteena on tehdä RoKista koko Lapin joukkue, toteaa Hartikainen.

RoKi Hockeyn vt. toimitusjohtaja Jani Mikkola jatkaa RoKin managerina ja on vastuussa joukkueen urheilutoimesta pelaajahankintoineen.

Ensimmäiset sopimukset myös julki

RoKi on tehnyt myös ensimmäiset kiinnitykset pelaajistoonsa, kun kahtena viime kautena joukkueen runkopelaajiin kuuluneet hyökkääjät Teemu Korpela, Antti Järvelä ja Olli-Matti Järvelä jatkavat tulevalla kaudella. Viime kauden joukkueesta jatkavat myös työteliäs hyökkääjä Tommi Siliämaa ja joukkueen runkopuolustajiin lukeutunut Joona Springare.

AnaGonda