Urheilu

Joonas Komulainen Lukkoon loppukaudeksi

Rauman Lukko ja hyökkääjä Joonas Komulainen ovat tehneet loppukautta koskevan sopimuksen. Komulainen siirtyy Raumalle Oulun Kärpistä.

Joonas_Komulainen

Joonas Komulainen Lukkoon loppukaudeksi.
(Kuva: Liiga.fi)

Joonas Komulainen, 24, on viimeistellyt kuluvalla kaudella pelaamassaan 36 ottelussa tehot 1+10=11. Komulainen on pelipaikaltaan keskushyökkääjä, mutta pystyy pelaamaan myös laidassa. 166-senttisen ja 73-kiloisen hyökkääjän vahvuuksiin kuuluu nopeus, pelisilmä ja laukaus. Joonas Komulainen on Kärppien A-nuorten vuoden 2010 Suomen mestari -joukkueen kapteeni ja hänet valittiin samana vuonna myös A-nuorten tähdistökentälliseen.

Komulaisen sopimus syntyi perjantain ja lauantain välisenä yönä, ja hyökkääjä edustaa Lukkoa jo tänään lauantaina Tampereella Ilvestä vastaan.

– Hyvillä fiiliksillä Lukkoon, pelin perässä tässä mennään, se on kuitenkin se homman suola. Päätös siirrosta oli helppo, kun alkoi tuntua siltä, että johonkin suuntaan tästä on lähdettävä. Totta kai näissä siirroissa on aina hieman haikea fiilis, mutta se kuuluu jääkiekkoon, Joonas Komulainen sanoo.

Lukon päävalmentaja Risto Dufva painottaa Komulaisen kokemusta. Yhteensä Komulainen on pelannut urallaan 202 liigaottelua yhteistehoin 33+42=75. Kärppien lisäksi hän on edustanut kahden ottelun verran Kuopion KalPaa.

Henrik Koiviston lähdön jälkeen meillä oli yhden keskushyökkääjän vajaus ja se täytettiin nyt kokeneella liigapelaajalla, Dufva sanoo.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda