maanantai 20.01.2020  | Sebastian  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Joni Petrell jatkaa Jokipoikien päävalmentajana

kello?!

Jokipojat on solminut ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen päävalmentaja Joni Petrellin kanssa.
Mestisjoukkue Jokipojat ja päävalmentaja Joni Petrell, 42, ovat käyttäneet ensi kautta koskevan option. Petrell jatkaa ärjypaitojen päävalmentajana myös kaudella 2020–2021.

– Se oli oma tavoite koko ajan, että saisin täällä jatkaa. Olen viihtynyt hyvin ja pelaajien kanssa on kiva työskennellä. Ilmapiiri on Jokipojissa todella motivoiva, eikä ole kyllä mistään mitään huonoa sanottavaa. Iso juttu minulle on myös se, että seura on hoitanut kaikki velvoitteet kaikille ajallaan, Joni Petrell kertoo Jokipoikien kotisivujen uutisessa.

– Seura käyttää sopimuksessa olevan option. Olen ollut tyytyväinen tekemisen tasoon. Valmennus on luonut tärkeää ammattimaista tekemisen tasoa jokapäiväiseen työhön, mikä on pitkässä juoksussa menestyksen avain ja tätä pitää vaalia päivästä toiseen. Haluttiin työlle jatkuvuutta, Mehtimäki Oy:n puheenjohtaja Jarkko Immonen kommentoi.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.