Urheilu

Joni Nikko sopimukseen SaiPan kanssa

Lappeenrannan SaiPa on solminut loppukauden sekä seuraavat kaksi kautta kattavan sopimuksen SaiPan kanssa. Alkukauden hän pelasi KalPassa.
saipa-joni_nikko-pelaajakortti
Vaasalaislähtöinen hyökkääjä Joni Nikko, 22, on solminut SaiPan kanssa loppukauden sekä kaksi vuotisen sopimuksen. Nikko pelasi alkukauden Kuopion KalPassa 12 Liigaottelua tehopistein 1+3=4. KalPa ja hän purkivat yhteisymmärryksessä kuluvan Liiga-kauden loppuun ulottuneen sopimuksen.

Nikko on pelannut kaikkiaan Liigassa 112 ottelua tehopistein 22+17=39. Hänen parhaansa kautensa Liigassa on ollut Lukon rivistössä kaudella 2013-14, kun tehtaili 40 Liigaottelussa tehopisteet 10+9=19.

Hän on edustanut Suomea ikäkausimaajoukkueissa huipentaen juniorivuotensa 20-vuotiaiden MM-kultaan vuonna 2014. Nikko ei ole edustuskelpoinen SaiPan Champions Hockey Leaguen jatkopeleissä edustettuaan aiemmin tällä kaudella KalPaa samassa kilpailussa.

– Hienoilla mietteillä siirryn SaiPaan. Tämä on tavallaan uusi alku minulle ja olen siitä erittäin innoissani. Kiinnostus sopimuksen tekemiseen oli molemmin puolin kova, Nikko kertoo SaiPan verkkosivuilla.

Kuva: Saipa.fi

Jokkeri