Urheilu

Jokipojille jälleen sopimuksia – mukana nuorta voimaa ja kokemusta

Jokipoikien tuoreet vahvistukset ovat Ariman veljekset Riku ja Lari, puolustaja Micke Niemelä sekä hyökkääjät Eetu Rissanen, Roope Lantta ja Elmeri Kotro.

JokipojatlogouusiLari Arima, 24, pelasi viime kauden Hermeksen paidassa Suomi-sarjaa. Kokkolalaisjoukkueen varakapteenina toiminut jämäkkä puolustaja saalisti 43 ottelussa tehopinnat 3+17 ja keräsi peräti 112 jäähyminuuttia. Mestis-kokemusta jokerikasvatilla on 50 ottelun verran.

Toinen puolustuspään vahvistus on 25-vuotias Micke Niemelä. Oikealta ampuvan EPS-kasvatin kolme edellistä kautta ovat menneet Forssan Palloseuran riveissä. Viime kaudella hän iski 11 maalia ja 14 syöttöpistettä.

RISSANEN PALAA MEHTIMÄELLE
Hyökkäysosasto vahvistuu kolmella pelaajalla. Larin pikkuveli Riku Arima, 22, pelasi viime kaudella BeWe TuusKin riveissä Suomi-sarjaa.

Joensuulaisille tutuin nimi on Eetu Rissanen. 22-vuotias keskushyökkääjä on Jokipoikien oma kasvatti, jolla on vyöllään yksi Mestis-kamppailukin kaudelta 2011-12. Kaksi edellistä kautta hän on pelannut Suomi-sarjassa Titaanien ja Hermeksen paidoissa isossa roolissa.

Kouvolalaisen kiekkokoulun kasvatti Elmeri Kotro puolestaan on takonut KooKoon junioreissa kovaa jälkeä. Kahdella edellisellä kaudella 21-vuotias hyökkääjä on pelannut A-nuorten Mestiksessä 76 ottelua, joissa pisteitä on syntynyt hurjat 63+67.

Niin ikään Kouvolasta joensuulaisjoukkueeseen liittyy Roope Lantta. 22-vuotiaalla miltei kaksimetrisellä hyökkääjällä on kokemusta Suomi-sarjasta jo kolmelta kaudelta. Viime kausi Lantalla meni pääosin KooKoo-65:n riveissä II-divisioonassa, jossa hän pelasi hieman yli piste per peli –tahdilla.

HARJOITUSOTTELUOHJELMAAN TÄYDENNYSTÄ
Jokipojat on sopinut kahdesta harjoitusottelusta IPK:n kanssa. Lisäksi luvassa on yksi vierasottelu Imatralla Ketterää vastaan.

23.8. Ketterä – Jokipojat
29.8. Jokipojat – IPK
10.9. IPK – Jokipojat

SOPIMUSTILANNE
Maalivahdit:
Mikael Edelmann

Puolustajat:
Jari Lievonen
Jussi Lyytinen
Jere Niemelä
Lari Arima
Micke Niemelä

Hyökkääjät:
Ville Halonen
Jesse Jormanainen
Jyri Laasonen
Ville Oksa (tryout)
Samu Pitkänen
Juuso Sahlman
Eetu Rissanen
Riku Arima
Elmeri Kotro
Roope Lantta

AnaGonda