Urheilu

Jokipojat vahvistui maalivahdilla

Jokipojat sai alkuviikosta uuden miehen riveihinsä, kun Forssan Palloseurassa pitkään pelannut maalivahti Petrus Lintonen siirtyi joukkueen riveihin. Lintonen liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen tiistaina, ja on käytettävissä jo tämän viikon molemmissa kotiotteluissa.

JokipojatlogouusiSyksyllä loukkaantumisesta kärsinyt 23-vuotias Petrus Lintonen on pelannut tällä kaudella 11 ottelua torjuntaprosentilla 91,44. Edelliskausina hän on saanut FPS:ssa paljon vastuuta, ja mies onkin parina viime vuonna ollut Suomi-sarjan parhaita maalivahteja. Lintosen siirron myötä on ärjypaidoilla käytettävissä 5.3. alkaviin pudotuspeleihin kolme maalivahtia.

Hänen mukaantulonsa tarjoaa tukea myös A-junioreille, sillä kakkosvahtina alkukauden pelannutta Tuomas Heikkosta voidaan näin käyttää entistä enemmän myös heidän peleissään.

– Meillä oli jo pidemmän aikaa hakusessa maalivahti, ja Petrus sopii tähän tilanteeseen erinomaisesti, päävalmentaja Niko Eronen toteaa.

– Hän täydentää meidän joukkuettamme, ja tuo apua myös A-junioreiden maalivahtipulaan. Loukkaantuminen sotki Petruksen syksyä, ja hän tunsi olevansa uusien haasteiden perässä. Yksityiskohdista päästiin nopeasti ymmärrykseen, ja on hienoa, että saadaan tällainen kaveri mukaan juuri kaikkein kovimpien pelien alla, Eronen iloitsee.

Lintosen siirron myötä Jokipoikien rivit ovat pudotuspelejä varten lopullisesti kasassa, eikä lisävahvistuksia enää ole tulossa.

AnaGonda