Urheilu

Jokipoikien puolustukseen apuja Suomi-sarjasta

Loukkaantumisista kärsivä Mestisjoukkue Joensuun Jokipoikien puolustus saa vahvistusta Suomi-sarjasta, kun Antti Helanto tulee koeajalle joukkueeseen.
jokipojat_mestis-thumb
Puolustaja Antti Helanto, 25, saapuu Joensuuhun HC Indians Kaarinasta, missä hän on kiekkoillut alkukauden Suomi-sarjassa. Yhdeksässätoista pelaamassaan ottelussa mies on ampunut tehopisteet 2+7. Ennen tätä kautta Helanto pelasi viisi kautta Yhdysvaltojen yliopistoliigoissa, juniorivuodet sujuivat puolestaan TPS:n riveissä.

– Hänen agenttinsa tarjosi pelaajaa meille, ja kiinnostuimme. Helanto on liikkuvaa sorttia, ja hänestä haetaan apua yhtäkkiä meidät yllättäneeseen loukkaantumistulvaan, kommentoi Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen.

Helanto liittyy joukkueeseen tiistaina ja tekee ensiesiintymisensä keskiviikkona SaPKoa vastaan.

– Tämän hetken loukkaantuneista pelaajista Joel Olkkosen toivotaan myös olevan pelikunnossa jo keskiviikkona. Matti Koistisen, Elmeri Laamasen, Jere Niemelän ja Santeri Arousvan tilanne on vielä auki ja heidän kanssaan mennään päivä kerrallaan. Lisäksi Juuso Akkanen sairastui juuri pahimmoilleen flunssaan, kertoi Aaltonen.

AnaGonda