Jääkiekko

Jokerit hankki tanskalaishyökkääjän Jensenin AHL:stä

Tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen siirtyy Helsingin Jokereihin. Sopimus on 1+1 -vuotinen.

Tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen, 24, ja Helsingin Jokerit ovat solmineet alkavan kauden kattavan sopimuksen. Sopimus sisältää lisäksi option kaudesta 2018-19.

Jensen kiekkoili viime kaudella kaikkiaan seitsemän NHL-ottelua New York Rangersissa ilman tehopisteitä. Kausi kului pitkälti AHL:ssä Hartford Wolf Packin miehistössä. Hän tehtaili AHL:ssä 70 ottelussa tehot 32+23 ja sijoittui koko sarjan maalipörssissä toiseksi.

– Jensen on profiililtaan voimahyökkääjä ja maalintekijä, jolla on erinomainen laukaus. Hän on isokokoinen (191cm / 92kg) ja suoraviivainen, maalille iskuja kaihtamatta menevä pelaaja, joka on 24-vuotiaana edelleen kehittymässä parhaalle tasolleen, Jokereiden GM Jari Kurri kertoo tiedotteessa.

Jensenillä on tulevalla kaudella ympärillään useita maamiehiä, sillä hän on jo viides tanskalaispelaaja tulevan kauden jokerimieshistössä. Hänen lisäkseen Jokereissa kiekkoilee Jesper B. Jensen, Oliver Lauridsen sekä hyökkääjät Peter Regin ja Lucas Andersen, joka kiekkoilee kuitenkin pääsääntöisesti Jokereiden A-nuorissa.

Jokkeri