Digi

Jimm’sin musta perjantai on tarjouksia täynnä

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store osallistuu tulevana perjantaina Black Friday -tarjoushuumaan. Luvassa on aamusta iltaan kestävä tuotetarjousten vyöry pelitarvikkeista tietokoneisiin ja niiden oheislaitteisiin.
black-friday-thumb
Yhdysvalloista Suomeenkin hiljalleen kulkeutunut Black Friday -tarjouspäivä on alkusysäys joulusesonkiin ja siten parhaita hetkiä ostaa joululahjoja edulliseen hintaan. Jimm’s PC-Store on menossa mukana nettikauppansa voimalla. Kiehtovia teknologiatuotteita on tarjolla laidasta laitaan ja ennen kaikkea kukkarolle sopivaan hintaan.

Jimm’s Black Friday -tarjouskarkelot alkavat heti perjantaiaamusta (27.11.2015) ja kestävät aina yön pimeyteen asti (klo 08-24). Tarjouseriä on saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää.
Seuraamalla Jimm’sin sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia ja Twitteriä, pysyy parhaiten kuulolla herkullisista tarjouksista ja kiinnostavista tuotteista.

Black Friday

Black Friday eli musta perjantai on Yhdysvalloissa ja Kanadassa vietettävän kiitospäivän jälkeinen päivä. Ajallisesti kyseessä on marraskuun neljäs perjantai ja etenkin Yhdysvalloissa tätä päivää pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä.

Yhdysvalloissa päivä tunnetaankin vuoden suurimpana yksittäisenä ostospäivänä ja silloin myydään valtavia määriä erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. Tällöin kaupat myös avataan normaalia aikaisemmin ja pidetään auki normaalia sulkemisaikaa pidempään. Koska Black Fridaysta on tullut ilmiö myös monissa nettikaupoissa, käytäntö on hiljalleen tullut myös Suomeen.

Japyh.com