Digi

Jimm’siltä ensimmäisenä tietokonekauppana yksilöllistä palvelua ympäri vuorokauden

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store on tänään aloittanut ympärivuorokautisen henkilökohtaisen asiakaspalvelun.
jimms-thumb
Jimm’s syntyi 15 vuotta sitten palvelemaan tietokonepelaajien ja -harrastajien tarpeita. Siitä asti se on panostanut erityisesti asiantuntevaan asiakaspalveluun ja tehokkaaseen logistiikkaan. Nyt asiakaspalvelun tasoa nostetaan entisestään.

– Jimm’sin uskollinen asiakaskunta ansaitsee vain parasta. He tarvitsevat asiantuntevaa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua. Siksi olemme rekrytoineet lisää henkilökuntaa ja kouluttaneet heitä laaja-alaisemmin vastaamaan uusiin haasteisiin. Olemme ylpeitä voidessamme palkata lisää paikallista ja asiantuntevaa väkeä emmekä ulkoista asiakaspalvelua muualle, koska heitä eivät markettimikrot kiinnosta. He ovat perehtyneet tietokoneiden syvällisempään sielunelämään ja odottavat, että asiakaspalvelu on sen mukaista, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

– Verkkoasiakkaiden vuorokausirytmi on perinteisistä shoppailijoista täysin poikkeava. Suurin osa Jimm’sin verkkomyynnistä tapahtuu työpäivän jälkeen iltaisin. Näin asiakaspalvelun paineet kasvavat iltaa kohti mentäessä. Uusi ympäri vuorokauden toimiva asiakaspalvelumme tasaa näitä paineita ja parantaa asiakaskokemusta entisestään, kommentoi Jimm’sin asiakaspalveluesimies Toni Salmi.

Jimm’sin ympärivuorokautinen asiakaspalvelu parantaa asiakaskokemusta myös parempien hankintojen kautta. Henkilökohtainen ja asiantunteva asiakaspalvelu takaa, että asiakas saa juuri tarvitsemiaan tuotteita. Lisäksi tuotteiden toimitus nopeutuu, kun tilauksia voidaan käsitellä vuorokauden kaikkina aikoina. Ongelmatilanteissa asiakkaalle voidaan tiedottaa asioista aiempaa nopeammin.

Erityisesti räätälöidyt tietokoneet ovat koko yrityksen ylpeyden aihe. Niiden räätälöinnissä ympärivuorokautinen asiakaspalvelu voi auttaa tilausta tehtäessä vaikkapa keskellä yötä.

Myös yritysasiakkaille asiakaspalvelun tavoittaminen mihin aikaan tahansa on tärkeää. Monille yrittäjille myöhäisilta tai varhainen aamu ovat ainoita ajankohtia, jolloin voi keskittyä laitetarpeisiin.

Jimm’sin ympärivuorokautinen asiakaspalvelu toimii verkossa, puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa. Jatkossa tullaankin näkemään entistä ajankohtaisempia ja nopeampia aktiviteetteja myös sosiaalisessa mediassa.

Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa.

Jokkeri