maanantai 10.12.2018  | Jutta  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Digi

Jimm’s välttää näytönohjainten myymistä kryptovaluuttojen louhijoille

Julkaistu: 23.02.2018 kello 10:18
  136 luettu  Kommentit: 0

Jimm’s PC-Store palvelee ensisijaisesti ydinasiakaskuntaansa näytönohjainmarkkinoiden ylikuumenemisesta huolimatta.

Viime aikoina kryptovaluuttojen (esim. Bitcoin) kurssinousujen innoittamina niin sanotut louhijat eli kryptovaluuttaa tietokoneiden laskentateholla tuottavat harrastajat ovat hankkineet poikkeuksellisen paljon näytönohjaimia laskentatyötä tehostamaan. Tämä on harmillista tietokoneiden rakentelijoille ja tietokonepelaajille, koska näitä samoja näytönohjaimia tarvitaan uusimpien ja tehoa vaativien pelien pelaamiseen. Erityisesti NVIDIA GTX 1060- ja Radeon RX580 -mallit sekä kaikki siitä tehokkaammat näytönohjaimet ovat olleet louhijoiden suosiossa ja näin niiden saatavuus on heikentynyt.

Saatavuuden heikentymisen lisäksi tilanne on vaikuttanut näytönohjainten hintatasoon. Joissakin tilanteissa hinnannousu on ollut jopa useita kymmeniä prosentteja.

– Jimm’s on varautunut tilanteeseen ja olemme hankkineet puskurivarastoa saatavuuden ja hintatason tasoittamiseksi, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

– Olemme lisäksi huolehtineet siitä, että juuri pelaajat ja ammattikäyttäjät saavat meiltä näytönohjaimia louhijoiden sijaan. Olemme kehittäneet saapuneiden tilauksien hallintaan oman rajapinnan, jota asiakaspalvelumme seuraa. Näin uskomme, että 90 prosenttia myymistämme näytönohjaimista menee ydinasiakaskunnallemme viihdekäyttöön. Tämä on ollut myös valmistajien toive ja kunnioitamme yhteistyökumppaneidemme toiveita.

Jimm’s Storen näytönohjaimia löytyy TÄÄLTÄ.

AnaGonda

Avainsanat: Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.