Digi

Jimm’s tuo myyntiin Intel Skylake -pelitietokoneita

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store on jälleen teknologiamarkkinoiden etunenässä tuodessaan myyntiin Intelin uuteen Skylake-suoritinarkkitehtuuriin perustuvia pelitietokoneita.Jimms_Gamer-610x340
Intel Skylake on koodinimi Intelin uudelle suoritinarkkitehtuurille. Skylake on aiemman Broadwell-arkkitehtuurin seuraaja ja se tarjoaa sekä lisää suoritin- ja grafiikkatehoa että vähentää virrankulutusta. Intel julkaisi 6600K- ja 6700K-suorittimet maailman suurimmilla pelimessuilla Gamescomissa. Intel on luvannut näiden suorittimien olevan erityisen sopivia ylikellotukseen.

”Intel Skylake ja Microsoft Windows 10 ovat tietokonemaailman kovimmat läpimurrot tänä vuonna ja Jimm’s on täysillä mukana hyödyntämässä molempia!”, lataa Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Tuomme ensimmäisenä Suomessa myyntiin kunnon pelitietokoneita, joissa Skylake ja ilmaisena päivityksenä saatava Windows 10 on yhdistettävissä toisiinsa pelaajaa hyödyttävällä tavalla. Uusi teknologia ei koskaan saa olla itseisarvo, joten Jimm’s pitää huolen siitä, että molemmat teknologiat tuovat käyttäjälleen lisää tehoa ja käytön sujuvuutta.”

Jimm’s Gamer ”Skylake”

Jimm’s on päivittänyt valtaosan Gamer-sarjan pelitietokoneistaan Skylake-aikaan. Konemalleista Chromium, Gold, Iridium, Iron, Platinum, Silver, Titanium ja Tungsten ovat saaneet sisäänsä Skylake-arkkitehtuurin mukaisen emolevyn, muistit ja suorittimen. Näin kyseisten mallien teho on kasvanut entisestään ja virrankulutus on pienentynyt. Ne ovat myös aiempaa paremmin päivitettävissä tulevilla teknologioilla.

Jimm’s Gamer ”Skylake” -pelitietokoneet on tilattavissa välittömästi ja niiden kuluttajahinnat vaihtelevat 1 259 ja 2 199 euron välillä. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

AnaGonda