Digi

Jimm’s PC-Store on parhaassa teini-iässä

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store täyttää tänään 15 vuotta eli on parhaassa teini-iässä.
Jimms_text_blackJimm’s on syntynyt ja kasvanut salolaisissa kellareissa. Jimm’sin perustaja, joka tunnettiin keskustelupalstalla paremmin nimimerkillä Jimmy, oli alan intohimoinen harrastaja ja ”kellottaja”. Jimmyn ratkaisut ja tietotaito tietokoneen jäähdytyksen sekä tehojen noston suhteen olivat niin kiinnostavia ja arvostettuja, että muut keskustelupalstan käyttäjät halusivat ostaa erikoistuotteita joko Jimmyn kautta tai jopa suoraan.

Toimintamme on kasvanut vuosien myötä ja erikoisosaamisen lisäksi panostuksemme on suuntautunut asiakaspalveluun sekä tehokkaaseen logistiikkaan. Räätälöidyt pelitietokoneet ovat ylpeyden aiheemme ja 15 vuoden historiamme aikana meistä on tullut yksi Suomen suurimmista PC-tietokoneiden valmistajista ja komponenttimyyjistä.

– Jimm’s on muuttunut 15 vuodessa merkittävästi, mutta muistamme silti jokapäiväisessä työssämme juuremme. Jimm’sin mukana on kulkenut poikkeuksellisen lojaali asiakaskunta ja olemme ylpeitä heidän jatkuvasti tuestaan. Olen iloinen, että olen saanut olla yhdessä Jimm’sin henkilökunnan kanssa näkemässä tämän kasvutarinan melkein sen alusta lähtien. Jatkosuunnitelmissamme on panostaa entisestään asiakaspalveluun, olla edelläkävijä verkkokaupassa ja tarjota asiakkaillemme jatkossakin parasta mahdollista tietotekniikkaa, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’sin synttäriviikkoa juhlistetaan koko viikon uskomattoman hyvillä erikoistarjouksilla ja muilla tempauksilla. Kaikkea tätä voi seurata Jimm’sin sosiaalisen median kanavissa.

Perjantaina klo 18 alkaen synttäriviikko huipentuu murovalvojaisiin Muropaketti.comin keskustelufoorumilla, josta kaikki sai alkunsa 15 vuotta sitten.

Jokkeri