Digi

Jimm’s on mukana Vectorama-verkkopelitapahtumassa uudella pelitietokoneella

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store osallistuu huomenna alkavaan Vectorama-verkkopelitapahtumaan ja julkistaa samalla uuden pelitietokoneen.

bbb4-thumb610x360

Jimm’s Best Bang for Buck 4 on saatavana välittömästi 999 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s panostaa pelaamiseen ja tehokäyttöön soveltuviin tietokoneisiin. Myös Vectorama luottaa Jimm’sin laatulaitteisiin ja tapahtuman tärkeimmät peliturnaukset pelataankin Jimm’s-pelitietokoneilla.

Jimm’s Best Bang for Buck 4

Jimm’s Best Bang for Buck 4 on suunniteltu erittäin tasapainoiseksi ja hinta-laatusuhteeltaan lyömättömäksi pelitietokoneeksi. Se on heti valmis kunnon pelikäyttöön ja sen mukana toimitetaankin upea valikoima laadukkaita latauspelejä: Counter-Strike Global Offensive, GRID Autosport, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, World of Tanks (108 dollaria pelirahaa), LEGO Minifigures Online (18 dollaria pelirahaa) ja sokerina pohjalla huippu-uutuus The Witcher 3: Wild Hunt.

Jimm’s Best Bang for Buck 4 pohjautuu Intelin Haswell Refresh -arkkitehtuurin tehokkaaseen Z97-emolevyyn ja Xeon E3-1231 v3 -suorittimeen. Keskusmuistia tietokoneesta löytyy kahdeksan gigatavua ja nVidia GTX 960 -näytönohjain on sopivan kykenevä nykypäivän tehoa vaativiin peleihin. Massamuistina tietokoneessa käytetään 250 gigatavun SSD-levyä. Kokonaisuuden viimeistelee Cooler Masterin hillityn musta Elite 310 -tornikotelo, jossa riittää reilusti tilaa myös tulevaisuuden laajennuksille.

AnaGonda