Digi

Jimm’s, LogitechG ja striimIT yhteistyöhön e-urheilun videoesityksissä

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja Jimm’s PC-Store ja maailman johtava pelitarvikkeiden valmistaja LogitechG ovat aloittaneet yhteistyön suomalaisen e-urheilun striimIT-videokanavan kanssa.
jimms-striimIT-logi_thumbElektronisen urheilun kyljessä peliturnausten seuraaminen suorina nettivideolähetyksinä on lisääntynyt huikeasti. Elektronisen urheilun kuningaslaji on Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) ja Suomen johtava videokanava kyseisen pelin otteluiden seuraamiseen on Twitch-kanava striimIT.

striimIT näyttää yhteistyössä ESL Gaming Networkin kanssa maailman parhaiden tiimien pelejä turnauksista ja ESL-liigoista suomeksi selostettuna. Kanavan selostuksista vastaa Jaakko Palvaila ja asiantuntijakommentaattorit.

Jimm’s ja LogitechG mahdollistavat striimIT-kanavan ammattimaisen kehittymisen ja suomalaiseen e-urheiluun liittyvän kulttuurin kasvamisen. Molemmat tarjoavat palvelulle sekä rahallista tukea että lähetyksissä tarvittavaa välineistöä.

”Elektronisen urheilun nostaessa päätään maailmanlaajuisesti, on tärkeää, että suomalaisille on saatavilla selostus omalla kielellään. Pelin tiimellyksessä slangisanasto voi olla ajoittain haastavaa etenkin ensimmäistä kertaa lajiin tutustuville katsojille. Haluamme olla mukana mahdollistamassa elektronisen urheilun kehittymistä viihdemuotona Suomessa ja siksi teemme innolla yhteistyötä uusien kumppanien kanssa”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

-Suomeen on kehittynyt suuri katsojakunta CS:GO:n nettilähetyksille. Yhteistyökumppaneiden tuki mahdollistaa lähetysten tuotannon viemisen ammattimaisempaan suuntaan ja antaa mahdollisuuden tehdä laadukkaampia lähetyksiä entistä useammista tapahtumista. Esimerkiksi IEM Katowice pystyttiin viime viikonloppuna lähettämään kokonaisuudessaan suomeksi, kiitos Jimm’sin ja Logitech G:n , kommentoi striimIT-kanavan vetäjä Jaakko Palvaila.

Lisätietoja

ELS Striimit
Jimm’s PC-store
• Logitech Gaming

Jokkeri