Digi

Jimm’s julkaisi raivokkaan tehokkaan AMD Radeon R9 Fury -pelitietokoneen

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store on tuonut myyntiin raivokkaan tehokkaan pelitietokoneen, jossa on viime viikolla julkaistu AMD Radeon R9 Fury X -näytönohjain.


– AMD tuo uuden sukupolven näytönohjaimillaan PC-markkinoille laajan kirjon pelaajia hyödyttäviä uusia ominaisuuksia. Näitä ovat muun muassa poikkeuksellinen grafiikkateho, virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen ja täydellisesti toimiva 4K-pelaaminen. Nämä ominaisuudet käynnistävät PC-pelaamisen uuden aikakauden ja Jimm’s on kehityksen kärjessä hyödyntämällä näitä mahdollisuuksia uusilla pelitietokoneillaan, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s Small Giant

Äärimmäisen pelkistettyyn ja pienikokoiseen kuutionmalliseen koteloon on saatu mahdutettua paljon pelitehoa. Musta kotelo on joka suunnassa pienempi kuin A4-paperin pystymitta. Pienestä koostaan huolimatta Jimm’s Small Giant sisältää raivokkaan tehokkaan AMD Radeon R9 Fury X -näytönohjaimen neljän gigatavun HBM-muistilla, Intelin i5-4690K -suorittimen, kahdeksan gigatavua DDR3-keskusmuistia ja 240 gigatavun SSD-levyn. Tällä tasapainoisella pelitietokoneella pelaaja voi pelata nykyisiä ja tulevia huipputehoa vaativia laatupelejä ilman huolta suorituskyvyn loppumisesta.

AMD Radeon R9 Fury X

AMD Radeon R9 Fury X (koodinimi Fiji) -grafiikkasuorittimessa käytetään maailman tehokkainta suorittimeen integroitua uutta HBM-grafiikkamuistia. Se on jopa 60 prosenttia aiempaa GDDR5-muistia tehokkaampi yhdessä 4 096 bitin muistiväylän kanssa. Grafiikkasuoritin mahdollistaa jopa kolminkertaisen tehoparannuksen per kulutettu sähköwatti ja vie 94 prosenttia vähemmän piirilevyn pinta-alasta kuin aiemmat GDDR5-ratkaisut. Näin voidaan rakentaa entistä pienempiä tietokoneita, jotka silti tarjoavat aiempaa suuremman grafiikkatehon ja parempia ominaisuuksia.
Jimms_Small_Giant_hinta

AnaGonda