Pelinurkka

Jimm’s isosti mukana Assembly Winter -tietokonetapahtumassa

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store  panostaa isosti perjantaina alkavaan Assembly Winter -tietokonetapahtumaan.
assembly-winter2016
Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s keskittyy pelaamiseen ja elektroniseen urheiluun. Siksi Jimm’sin huipputehokkaat tietokoneet ovat jälleen vahvasti edustettuna ensi viikonlopun Assembly-tapahtumassa. Jimm’s-tietokoneita on käytössä sekä turnauksissa, videoeditoinnissa että erilaisissa demoissa.

Assembly Winter 2016 -tapahtumassa käydään myös Counter-Strike-turnaus 15 000 euron palkintosumman ja kahdeksan joukkueen voimin. Turnauksessa on mukana kaksi suomalaista joukkuetta, RCTIC ja ENCE. Jimm’sin osaston yhteydessä on myös SEUL:n ja ENCE:n yhteisosasto. Siellä järjestetään haasteotteluita ja pelaajat jakavat nimikirjoituksia. Lisäksi he myyvät omia fanituotteitaan Jimm’sin osastolla.

Jimm’sin omalla osastolla järjestetään erilaisia kilpailuja ja aktiviteetteja. Lisäksi siellä esitellään monipuolista lisätarvikkeiden valikoimaa erinomaisten tarjousten saattelemana. Osastolla toimii myös ilmainen tietokonehuolto tapahtuman kävijöille. (Mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen.)

Lisätietoja

JIMM’S.FI – Assembly 
Assembly Winter 2016 
ENCE 
RCTIC

Jokkeri