Digi

Jimm’s GTG Watch Dogs 2 -pelitietokone sopii San Franciscon hakkereille

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store on julkaissut Watch Dogs 2 -pelaajille täydellisesti sopivan Jimm’s GTG Watch Dogs 2 -pelitietokoneen.

Jimm’s GTG Watch Dogs 2 on tilattavissa välittömästi 1 699 euron kuluttajahintaan. Rajoitetun keräilykoneen toimitukset alkavat pelin ilmestyessä 29. marraskuuta.

Jimm’s GTG Watch Dogs 2 on tilattavissa välittömästi 1 699 euron kuluttajahintaan. Rajoitetun keräilykoneen toimitukset alkavat pelin ilmestyessä 29. marraskuuta.

Watch Dogs 2 on avoimen maailman toimintapeli, jossa tieteistrilleri yhdistyy nykypäivän kyberrikollisuuteen, intensiivisiin taisteluihin ja takaa-ajoihin. Päähahmo Marcus Holloway on erinomainen nuori hakkeri, joka on joutunut CTOS 2.0 -valvontajärjestelmän ennakoivien algoritmien uhriksi. Häntä syytetään rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Marcus yrittää sulkea valvontajärjestelmän käyttämällä hakkerointikykyjään pääasiallisena aseena.

Marcus seikkailee teknologiamullistuksen synnyinseuduilla San Franciscon lahden alueella. Tämä metropoli sykähdyttää monella tavalla. Suurkaupungin arkkitehtuuri, taide, liikenne, teknologia ja ihmiset tarjoavat puitteet monenlaiseen tekemiseen. Sillä on kuitenkin hintansa ja peli vaatiikin tietokoneelta paljon graafista suorituskykyä.

Jimm’s GTG Watch Dogs 2 -pelitietokone hyödyntää NVIDIA GeForce GTX 1070 -näytönohjainta, joka tekee kvanttihyppäyksen peligrafiikassa. NVIDIA Pascal on maailman edistynein GPU-arkkitehtuuri, joka tarjoaa pelaamiseen mullistavan suorituskyvyn, innovatiivisia grafiikkateknologioita ja uuden sukupolven virtuaalitodellisuuden.

– Watch Dogs 2 on tämän vuoden odotetuimpia tietokonepelejä. Suomen lumituiskujen keskellä me haluamme, että kaikki pelaajat voivat nauttia aurinkoisen San Franciscon upeista maisemista täysin rinnoin. Tasapainoinen ja testatusti toimiva Jimm’s GTG Watch Dogs 2 -pelitietokone takaa sulavan grafiikan ja vauhdikkaan toiminnan, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.
wd2__sc3_ann_lombardchase_1465317837
Jimm’s GTG Watch Dogs 2 -pelitietokoneen graafisena moottorina toimii Asus Turbo GeForce GTX 1070 -näytönohjain kahdeksan gigatavun GDDR5-näyttömuistilla. Muina komponentteina on käytetty Asus Z170 PRO GAMING -emolevyä, 3,5 gigahertsin Intel Skylake i5-6600K -suoritinta ID-Cooling SE 214X -jäähdyttimellä, 16 gigatavun nopeaa Kingston HyperX Fury DDR4 -keskusmuistia ja Samsungin 500 gigatavun SSD-massamuistia.

Pelin päähenkilö ja San Franciscon upea maisema avautuvat skandinaavista huippumuotoilua edustavan Fractal Design Define R5 -tornikotelon kyljestä. Lisäksi etupaneelia koristaa huikean tyylikäs Watch Dogs 2 -logo.

Tietokoneen mukana toimitetaan esiasennettu Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä ja uunituore Watch Dogs 2: San Francisco Edition -keräilypaketti. Se sisältää itse pelin ja upean paketin lisäksi patsaan pelin päähenkilöstä, kaksipuolisen kartan, kuvakortteja ja teemaan sopivia tarroja. Digitaalisena lisäsisältönä paketissa on valikoima pelin sisäisiä digivarusteita ja Zodiac-sarjamurhaajatehtävä. Kaiken kruunaa tyylikäs Watch Dogs 2 -aiheinen t-paita.

Jimm’s GTG Watch Dogs 2 on myös NVIDIA VR Ready eli se täyttää NVIDIAn virtuaalitodellisuuteen liittyvät laitevaatimukset. Tietokoneen lisäksi virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen tarvitaan erikseen hankittavat virtuaalilasit ja niihin sopiva ohjelmisto.

Rajoitetun Jimm’s GTG Watch Dogs 2 -keräilykoneen toimitukset alkavat pelin ilmestyessä 29. marraskuuta. Ennakko tilaus TÄSTÄ.

Jokkeri