Digi

Jimm’s DOOM GTG -pelitietokone on legenda!

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store on julkaissut pelitietokoneen, joka on yhtä legendaarinen kuin kaikkien aikojen toimintapeli DOOM.

Jimm’s DOOM GTG on tilattavissa välittömästi 1 499 euron kuluttajahintaan.

Jimm’s DOOM GTG on tilattavissa välittömästi 1 499 euron kuluttajahintaan.

Jimm’s DOOM GTG -pelitietokone tarjoaa parhaan mahdollisen pelikokemuksen DOOM-toimintapelin kanssa. Uusi versio legendaarisesta ja alun perin vuonna 1993 julkaistusta ensimmäisen persoonan räiskintäpelistä ilmestyi viime viikolla. Nyt pelistä voi nauttia sille sovitetun pelitietokoneen kanssa.

DOOM-pelin on kehittänyt legendaarinen studio id Software, joka on ensimmäisen persoonan ampumapelien pioneeri. Uusi DOOM on säilyttänyt juurensa ja palaa takaisin brutaalisen hauskana, mutta myös haastavana modernina räiskintäpelinä. Areenataisteluissa on säälimättömiä demoneja ja massiivista tuhoa aiheuttavia aseita. DOOM tarjoaa intensiivisen pelikokemuksen, pelasi sitä sitten yksinpelinä tai lukuisissa moninpelitiloissa.

– Aivan kuten DOOMin ensimmäisetkin versiot, toimii uusi versio edelleen mittarina pelitietokoneen todellisista tehoista. DOOMin kanssa ei varmasti liian tehokasta tai kallista pelitietokonetta voi olla olemassakaan. Tietokonetta hankittaessa voi kuitenkin helposti keskittyä vääränlaiseen tehoon. Siksi olemme suunnitelleet ja räätälöineet pelitietokoneen nimenomaan DOOMia varten, jotta hinta ja laatu kohtaisivat optimoidusti, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Tasapainoisen ja toimivan Jimm’s DOOM GTG -pelitietokoneen avulla pelaaja teilaa demonit vaivatta ja nousee taisteluareenoiden kuninkaaksi.

Jimm’s DOOM GTG -pelitietokoneen asearsenaali on rakennettu Asus Z170-A -emolevyn ympärille. Tärkeimpänä aseena on käytetty neljän gigahertsin Intel Core i7-6700K -suoritinta ID-Cooling SE 214 -jäähdyttimellä. Lisäruutia tuovat Asus NVIDIA GeForce GTX 970 Stix DirectCU II -näytönohjain neljän gigatavun GDDR5-näyttömuistilla ja kahdeksan gigatavun nopea Crucial Ballistix Sport LT DDR4 -keskusmuisti. Nopean kokonaisuuden viimeistelee Kingstonin 480 gigatavun SSD-massamuisti.

Kokonaisuus on paketoitu näyttävään Cooler Master Silencio 550 -tornikoteloon, jonka ulkokuorta koristaa huikean tyylikäs DOOM-kuviointi. Tietokoneen mukana toimitetaan luonnollisesti uunituore DOOM-peli ja esiasennettu Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä.

Jimm’s DOOM GTG on myös NVIDIA VR Ready eli se täyttää NVIDIAn virtuaalitodellisuuteen liittyvät laitevaatimukset. Tietokoneen lisäksi virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen tarvitaan erikseen hankittavat virtuaalilasit ja niihin sopiva ohjelmisto.

Jokkeri