Pelinurkka

Jimm’s Assemblyssä nyt myös 360 asteen videolähetyksen voimin

Jimm’s PC-Store osallistuu jälleen tänä viikonloppuna Assembly Winter -tietokonetapahtumaan. Tällä kertaa Jimm’s-osaston tapahtumia voi seurata myös 360 asteen livevideona.

Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

– Assembly jatkaa vuodesta toiseen suomalaisen tietokonekulttuurin näyteikkunana ja Jimm’s on ylpeä saadessaan olla merkittävä osa tapahtumaa. PC-pelaaminen kehittyy edelleen vahvasti elektronisen urheilun toimiessa kasvuveturina. On ihmeellistä, miten pienistä peliluolista alkunsa saanut kilpapelaaminen on kasvanut jo niin jättimäiseksi, että se nähdään parin viikon päästä jopa olympialaisissa. Pelikulttuuri on kasvanut huikeasti myös penkkiurheiluna ja peliturnauksia seurataankin livelähetyksinä kuin konsanaan perinteistä urheilua. Mekin testaamme livelähetystä ensimmäistä kertaa suoraan osastoltamme 360 asteen videokameran voimin, iloitsee Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s-osaston 360 asteen livevideota voi katsella viikonlopun aikana seuraamalla yrityksen Facebook -sivuilta tai heidän YouTube-kanavalta.

Assembly -tietokonetapahtuma on myös Suomen johtava elektronisen urheilun turnaustapahtuma. Viikonlopun aikana mitellään useita kilpaturnauksia, jotka pelataan Jimm’s-pelitietokoneilla. Näitä ovat esimerkiksi ASUS ROG Winter 2018- ja MSI Rainbow Six: Siege -turnaukset. Kaikkiaan Assemblyssä on käytössä toistasataa Jimm’s-tietokonetta eri kohteissa niin pelikäytössä kuin esimerkiksi tubettajien työkaluina.

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s on yksi Assemblyn pääyhteistyökumppaneista ja tapahtuman virallinen laitteistotoimittaja. Jimm’s keskittyy tuotetarjonnallaan pelaamiseen ja elektroniseen urheiluun. Siksi myös Assemblyssä tuodaan elektroninen urheilu voimakkaasti esiin. Tapahtuman aikana Jimm’sin osaston tapahtumalavalla vierailee useita e-urheilijoita eri pelitiimeistä jakamassa nimikirjoituksia ja tapaamassa fanejaan.

Jimm’sin osastolla järjestetään muutenkin monenlaisia aktiviteetteja ja esitellään monipuolista lisätarvikkeiden valikoimaa erinomaisten tarjousten saattelemana. Osastolla toimii myös ilmainen tietokonehuolto tapahtuman kävijöille. Mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen.

Jokkeri