tiistai 25.06.2019  | Uuno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

JHT:n puolustus vahvistuu kahdella pelaajalla

kello?!

Puolustaja Aleksi Pöytäsaari loppukaudeksi JHT:n paitaan ja Akseli Karjalainen kolmen pelin ajaksi.
21-vuotias Aleksi Pöytäsaari siirtyy loppukaudeksi JHT:n puolustukseen. Tällä kaudella Pöytäsaari on esiintynyt viidessä Mestisottelussa Kokkolan Hermestä. Myös hän pelannut Suomi-sarjassa FPS:ssa neljä ottelua tehden yhden maalin, sekä pelannut Raahe-Kiekossa kahdeksan ottelua ilman tehomerkintöjä.

Lisäksi hyvällä peli-ilmeellä Hermeksen A-junioreissa esiintynyt Akseli Karjalainen, 18, tulee paikkaamaan JHT:n puolustajakatoa kolmen pelin ajaksi. Myös hän on esiintynyt Mestiksen puolella yhden ottelun verran. HT:n puolustuksessa on edelleen poissa Eetu Rissanen, jonka tilaa seurataan päivä kerrallaan. Myös varakapteeni Iiro Ojala on poissa miesvahvuudesta.

– Aleksi on mulle vanha tuttu kokkolasta ja hänellä on ollut tosi vaikea kausi alla. Tiedän mihin hän parhaimmillaan pystyy ja hän tuo meille jämäkkää peruspuolustamista.
Karjalainen tulee meille 3 pelin lainalle Kokkolan Hermeksen A-junnuista. Näin ollen saadaan jalkeille 6 pelaavaa puolustajaa. Tämä on hyvä mittari hänelle nähdä, missä oma taso tällä hetkellä menee, kommentoi JHT:n tuore valmentaja Niko Kivinen hankinnoista seuran tiedotteessa.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.