Urheilu

JHT:n puolustus vahvistui entisestään

Suomi-sarjan joukkue JHT on saanut lisää syvyyttä puolustukseensa, kun seuran haaviin tarttui Samuli Rahikainen, Forssan Palloseurasta.
JHT_Kalajoki_logo22-vuotias puolustaja Samuli Rahikainen siirtyy Forssan Palloseurasta edustamaan Kalajoen JHT:ta. Hän on kuulunut kaksi edellisen kauden Suomi-sarjan tehokkaimpien pakkien joukkoon, mutta potentiaalia on enempäänkin.

– Olen nähnyt Samulin pelejä aina A-junnujen Suomi-Sarjasta lähtien ja hän teki jo silloin vaikutuksen. Suunta on ollut nouseva ja uskon, että hänen parhaat pelinsä ovat vielä edessäpäin. Meidän tehtävä on kaivaa se potentiaali esiin, , taustoittaa JHT:n päävalmentaja Joni Petrell.

Tuore JHT-pakki on iskenyt yli 20 tehopistettä edellisillä kausillaan, sijoittuen Top 10 -puolustajien pistepörssissä. Huomiota herättävää on myös se, että Rahikainen on ollut nuorin 20 tehopisteen puolustaja molempina kausina koko sarjassa.
Rahikaisen sopimuksen myötä JHT:lla on koossa sopimukset seitsemän puolustajan kanssa.

– Sopimus tilanteemme on todella hyvä. Tarkoituksena on saada kahdeksan pakkia mukaan, mutta jo nyt meillä on vertailua kestävä pakisto, katsot sitten mitä sarjan joukkuetta tahansa. Ilman vahvaa alakertaa ei hyvästä yläkerrasta ole mitään hyötyä, Petrell jatkaa.

Jokkeri