Urheilu

JHT vahvistaa rivejään

JHT on solminut pelaajasopimukset Try-outilla olleiden hyökkääjän Ragnar Russin ja maalivahti Juraj Hollyn kanssa. Heidän lisäkseen sopimuksen on allekirjoittanut Peliitoissa viime kaudella hyökännyt Joona Rönkkö.
jht_suomi-sarja-thumb
lmessa harjoituspelissä esiintynyt ja yhden maalin tehnyt virolainen Ragnar Russ taistelee tiukasti pelipaikasta joukkueen hyökkäyksessä, ja saattaa esiintyä jonkin verran myös yhteistyöseurojen riveissä. Erittäin taitava ja potentiaalinen Russ harjoittelee joka tapauksessa joukkueen mukana, vaikka hakisikin peliaikaa yhteistyöseuroista. Slovakialainen Juraj Holly puolestaan tuo leveyttä joukkueen maalivahtiosastoon. Holly pelasi Try-out-jaksollaan Muikia vastaan yhden ottelun, jonka JHT voitti lukemin 7-3.

Tällä viikolla Kalajoelle on saapunut vahvistus rapakon takaa; HG Hockeyssa pelannut amerikkalainen Brad Devereaux. Puolustaja Devereaux on Try-outilla tämän viikon ja sen jälkeen tehdään päätös hänen jatkamisestaan. Viime kaudella pääosin TuTon A-nuorissa pelannut Kevin Parras liittynee joukkueen vahvuuteen tämän viikon aikana. JHT neuvottelee tällä hetkellä Hermeksessä try-outilla olleen Matti Kivisillan kanssa ja uutisia hänen tilanteestaan on tulossa lähiaikoina.

AnaGonda