Urheilu

Jesse Niinimäki LeKin peliasuun toistaiseksi

Vuoden 2002 NHL:n ykköskierroksen varaus Jesse Niinimäki pukee LeKin peliasun ylleen tänään lauantaina ja edustaa LeKiä toistaiseksi.
leki-logoJesse Niinimäki, 32, edustaa LeKiä toistaiseksi voimalla olevalla sopimuksella. Niinimäki pukee tänään lauantaina LeKin pelipaidan, kun joukkue kohtaa kotonaan Kiekko-Vantaan alkaen 17:00.

Niinimäellä on ennestään jo kuusi pelattua ottelua LeKissä menneiltä vuosilta. Urallaan keskushyökkääjä on pelannut Liigassa, AHL:ssä, KHL:ssä ja Ruotsin, Saksan, Sveitsin sekä Itävallan pääsarjoissa. Niinimäki on harjoitellut alkukauden LeKin mukana.

Sopimus Niinimäen kanssa tuli ajankohtaiseksi, kun Antti Kangasniemi siirtyi pelaamaan Tanskaan ja loukkaantuneet Antti Mäkilä, Jonatan Tanus ja Sami Laakso parantelevat itseänsä todennäköisesti ainakin maajoukkuetaukoon asti.

LeKin puolustuksessakin on vajautta, kun Kisassa alkukauden pelanneet Jere Rouhiainen ja Olli Vainio tekivät kuluvalla viikolla Liigadebyyttinsä ja ovat Liigajoukkueidensa mukana myös lauantaina. Tapparan puolustaja ja vuoden 2011 maailmanmestari Pasi Puistola puolestaan pelaa LeKissä toistaiseksi lainalla.

AnaGonda