Urheilu

Jesse Lindsten Mestiksestä Ketterään

Ketterän hyökkäys vahvistuu Mestiksestä tulevalla keskushyökkääjällä, kun viimekaudella Keuruulla pelannut Jesse Lindsten siirtyy Imatralle.
kettera_suomi-sarja-thumb
Keskushyökkääjä Jesse Lindsten, 22, on Salo HT:n kasvatti. Hän on käynyt läpi TPS:n juniori-ikäluokat ja pelannut myös TuTon ja Ässien A-nuorissa. Toissa kaudella A-nuorten SM-Liigassa TPS:n paidassa hän keräsi 41 ottelussa tehopisteet 10+27=37. Viime kaudella Lindsten pelasi Mestiksen sarjanousija KeuPa HT:n paidassa 51 ottelua , tehopistein 3+7=10. Lindsten on pelannut junioriurallaan 8 ottelua Leijonapaidassa poikien maajoukkueissa.

Ensimmäistä kertaa Imatralla lauantaina vieraillut, ja paikkoihin tutustumassa ollut, Lindsten oli tyytyväinen näkemäänsä ja odottaa innolla tulevaa kautta.

– Odotan Suomi-sarjakaudelta ja Ketterältä mahdollisuutta kehittyä pelaajana ja mennä uralla eteenpäin. Ketterän joukkueessa ei ole juurikaan tuttuja. Toinen uusi sentteri Tomi Iso-Mustajärvi on tuttu vastustajana, kommentoi Lindsten.

Lindsten liittyy joukkueen vahvuuteen kesäloman ja omatoimijakson jälkeen joukkueen palatessa yhteen heinä-elokuun vaihteessa.

– Ulkopuolelta tulevilla odotetaan motivoitumista ja halua kehittyä urallaan kiekkoilijana. Molemmat uudet pelaajat Iso-Mustajärvi ja Lindsten sopivat hyvin joukkueen profiiliin. Näiden pelaajien myötä olemme saaneet vahvistettu sentteriosastoa merkittävästi. Tässä kasataan joukkuetta, pala kerrallaan, painottaa Imatran Ketterän päävalmentaja Jarno Mensonen.

Ketterän joukkueen rakennus jatkuu edelleen. Ulkopuolelta joukkueeseen on liittymässä vielä ainakin maalivahti ja pari kenttäpelaajaa. Neuvottelut useiden viime kaudella joukkueessa pelanneiden pelaajien kanssa jatkuvat myös edelleen. Tavoitteena on että joukkue on pääosin kasassa juhannukseen mennessä.

AnaGonda