Digi

Jaybird tuo musiikin vaivattomasti talviliikuntaan

Langattomat Jaybird-kuulokkeet helpottavat musiikin kuuntelemisen talviliikunnan aikana.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Tämän talven kauan odotettu lumi on vihdoin saapunut myös eteläiseen Suomeen. Moni onkin kaivanut sukset esiin hyödyntääkseen lumipeitteet hiihtoladuilla tai ottanut luistimet esille käydäkseen jäällä pelaamassa jääkiekkoa tai muutoin luistelemassa. Myös laskettelurinteet ovat ottaneet ilolla vastaan valkoiset lumipeitteensä, joista ovat iloinneet niin laskettelijat kuin lumilautailijatkin.

Kuten kaikenlaisessa urheilussa ja erityisesti yksilölajeissa, myös talvilajeissa harjoitteluun keskittyminen ja jaksaminen on kaikki kaikessa. Mikäli haluaa kohentaa tuloksia laduilla, rinteessä tai luisteluradalla, on korvissa soiva hyvä musiikki mitä parhain avustaja ja tsemppaaja. Siinä missä kotikuunteluun sopivat melkein minkälaiset kuulokkeet tahansa, liikunnassa tärkeitä asioita ovat vaivattomuus, keveys ja kestävyys.

Langattomissa Jaybird-urheilukuulokkeissa on otettu huomioon kaikki nämä seikat, alkaen aina hikoilua ja kostumista vastaan suojatusta kuulokerakenteesta. Hikoilemista erinomaisesti kestävät kuulokkeet kulkevatkin helposti sekä pipon tai vaikkapa laskettelukypärän alla, eivätkä kuulokkeet putoa pois kovassakaan menossa.

Vaivattomuutta korostaa langattomuus, jolloin kevytrakenteisten kuulokkeiden johdot eivät jää häiritsevästi roikkumaan tai tartu kiinni esineisiin. Täydellä latauksella Jaybird-urheilukuulokkeet toistavat musiikkia mallista riippuen jopa kahdeksan tuntia. Tunnin käyttöön riittää vain muutaman minuutin pikalataus.

Loppusilauksen urheilukuulokkeille tuo Jaybirdin oma sovellus, jolla voidaan määrittää kuulokkeille omat ääniasetukset. Tämän ansiosta onnistuvat ylä-, keski- ja alaäänien säädöt, joten musiikista voi nauttia juuri sellaisin asetuksin kuin sen itse haluaa kuulla. Sovellus tallentaa asetukset suoraan kuulokkeisiin, joten asetukset säilyvät myös kuulokkeita käytettäessä muissa laitteissa.

Juuri näistä syistä muun muassa Yhdysvaltojen talvilajien olympialaistiimi on ottanut Jaybird-kuulokkeet käyttöönsä. Jaybirdin kanssa yhteistyössä toteutettu hanke auttaa urheilijoita jaksamaan ja keskittymään, kun musiikki soi vaivattomasti ja kevyesti urheilijan korvissa silloin, kun lisäpuhtia tarvitaan. Käyttöön tarvitaan vain bluetooth-yhteydellä varustettu äänilähde ja harjoittelu langattomien Jaybird-kuulokkeiden kanssa voi alkaa.

Langattomat Jaybird-urheilukuulokkeet ovat saatavilla 149 - 199 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Langattomat Jaybird-urheilukuulokkeet ovat saatavilla 149 – 199 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

AnaGonda