Urheilu

Jasper Lindsten ja Veli-Matti Vittasmäki lainalle TUTO Hockeyhin

TUTO Hockey lainaa hyökkääjä Jasper Lindstenin ja puolustaja Veli-Matti Vittasmäen Turun Palloseurasta. Lindstenin laina kestää alustavasti viisi ottelua ja Vittasmäki pelaa TUTOssa yhden pelin.

Jasper Lindsten (kuva: HC TPS)

Jasper Lindsten on tehnyt vakuuttavaa jälkeä A-junioreissa. (kuva: HC TPS)

Keskushyökkääjä Jasper Lindsten, 20 on pelannut HC TPS:n liigajoukkueessa viimeisen kolmen kauden aikana 14 ottelua, mutta pääasiassa nuorukainen on esiintynyt vakuuttavasti HC TPS:n A-junioreissa. Lidstenin laina on alustavasti sovittu kattamaan maajoukkuetaukoon asti, mutta myös pidempi laina on mahdollinen.

– Jasper on turkulaisena kiekkoilijana meille tuttu ja pitkään seurattu pelaaja, pelitaitava ja loistava luistelija. Nyt kun Lindsten on pelannut erittäin tulosrikkaasti viime aikoina A-junioreissa, on oikea hetki antaa mahdollisuus TUTO-paidassa, sanoo TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

Puolustaja Veli-Matti Vittasmäki, 24 on kuulunut jo seitsemättä vuotta HC TPS liigarinkiin. Alkukauden loukkaantuneena ollut Vittasmäki piipahti TUTOssa lainalla viimeksi kaudella 2009-10. Vittasmäen lainasopimus on yhden ottelun mittainen ja hän tulee pelaamaan huomenna keskiviikkona Heinola Peliittoja vastaan Marli Areenalla.

– Hienoa, että Vittamäski on toipunut loukkaantumisestaan pelikuntoon, HC TPS urheilutoimenjohtaja Ari Vuori kommentoi.

Kuva: HC TPS

AnaGonda