Urheilu

Jari Sailiolle jatkosopimus Espoon Bluesiin

Espoon Blues ja hyökkääjä Jari Sailio ovat solmineet kevääseen 2016 ulottuvan jatkosopimuksen.

sailio-jari.png.600x750_q85_box-98,42,746,852

Jari Sailiolle jatkosopimus Espoon Bluesiin.
(Kuva: Liiga.fi)

Täksi kaudeksi takaisin Espoon Bluesiin Kazakstanista palannut Jari Sailio, 29, pelasi runkosarjassa kaikki Bluesin 60 ottelua jat teki yhteensä 15 tehopistettä. Sailio oli runkosarjan loppupuolella yksi Bluesien valopilkuista ja tammi-, helmi- sekä maaliskuun aikana Sailio teki peräti kuusi täysosumaa Pisteitä todelliselle työmyyrälle kertyi noiden kolmen kuukauden aikana 11 kappaletta.

– Erittäin hyvät fiilikset jatkaa Bluesissa tutussa ympäristössä. Meillä on hyvä joukkue, valmennus ja huolto sekä puitteet kunnossa hallia myöten. Olen viihtynyt täällä todella hyvin. Ensimmäinen vaihtoehtoni oli jäädä Espooseen ja olen iloinen että pääsimme tähän ratkaisuun, Sailio kommentoi tuoretta jatkosopimustaan Bluesin tiedotteessa.

Sailio on aiemmin pelannut Espoon Bluesissa kausina 2010-11 sekä 2011-12. Kaudella 2010-11 hän oli nappaamassa hopea mitalia, kun Blues eteni aina Liigan finaaleihin saakka. Sailio on pelannut Liigassa 432 ottelua ja saalistanut 127 tehopistettä. Salio on urallaan juhlinut Suomen mestaruutta HPK:n paidassa kaudella 2005-06.

– Sailio laittaa illasta toiseen kaiken peliin. Fyysisyys ja uhrautuva pelityyli on arvokasta joukkueen menestyksen eteen. Siksi olemme tyytyväisiän että Sailio jatkaa Bluesissa myös tulevalla kaudella”, kommentoi sopimusta Espoo Bluesin GM Peter Ahola.

Sailio ja Espoon Blues pelaavat parhaillaan neljännesfinaalisarjaa JYPiä vastaan. Kaksi aiempaa kohtaamista ovat päättyneet jyväskyläläisten voittoon, mutta Sailio ei ole huolissaan.

– Ei mitään hätää. Pienistä virheistä ja tilanteista vastustaja on voittanut aiemmat kamppailut. Jatkoon pääseminen vaatii kuitenkin neljä voittoa, ja me aiomme keskittyä jokaiseen peliin ja sen voittamiseen. Joukkueessa on hyvä meininki ja tiistaina lähdetään hakemaan voittoa Jyväskylästä, Sailio päättää.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda