Tiedote

Japyh.comin organisaatioon vahvistuksia

Japyh.com -nettisivustoon saatiiin tammikuun lopussa uuden vahvistuksen, kun Jokkeri aloittaa sivuilla toimittajana.
35-vuotias Jokkeri aloittaa kirjoittamaan Japyh.com -sivustolle mm. musiikki- ja pelijuttuja viikottain. Jokkeri on toiminut nuorempana erilaisissa urheilu- ja musiikkitapahtumissa sekatyöläisenä joten hänellä on näkemystä molemmilta saroilta. Lisäksi etuna hänelle on se, että seuraa vapaa-aikanaan urheilua ja käy erilaisissa musiikkitapahtumissa. Hän on elämänsä aikana asustellut ympäri Suomea. Tätä nykyään hän vaikuttaa etelä-Suomessa, mutta ei tahdo kertoa tarkempaa paikkaa itsestään.

Lisää vahvistuksia toimitukseen

Lisää vahvistusta saamme joukkoomme, kun 38-vuotias Aisku astuu remmiin mukaan toimittajaksi. Mitään erikoista ”omaa aluetta” hänellä ei ole, mutta kirjoittelee mahdollisuuksien mukaan ajankohtaisia asioita ym. Aiskun vapaa-aika menee kahden pienen alakoululaisen kanssa kotona ja aina kun vaan ehtii, tulee laittamaan japyhille jotain uutista tai tiedotetta.

Toivotamme Aiskun ja Jokkerin tervetulleeksi joukkoomme ja toivomme että tällä porukalla saamme jotain uutta ja mielenkiintoista aikaiseksi. Mutta koska kaikki tapahtuu vapaaehtoistoimin, hiljaa hyvä tulee ja mahdollisuuksien mukaan toimimme.

Japyh.com