Urheilu

Itä-Savo: Keikkatyöläismaalivahti Jere Myllyniemi pässilaumaan

Keikkatyöläismaalivahti Jere Myllyniemi siirtyy Itä-Savon mukaan SaPKon maalille.
Keikkatyöläismaalivahti Jere Myllyniemi, 34, siirtyy SaPKon maalille, kertoo Itä-Savo.

Myllyniemi on kiekkoillut kuluneella kaudella Liigaa HIFK:n ja Pelicansin riveissä sekä Mestistä Jokipojissa ja Hokissa. Hän oli Hokin maalilla, kun kajaanilaiset voittivat SaPKon pari viikkoa sitten Talvisalossa voittolaukauskilpailun jälkeen.

SaPKon molemmat maalivahdit ovat tällä hetkellä sairastuvalla. Juhana Aho on sivussa flunssan vuoksi ja Joonas Toivonen on sivussa alaraajavamman vuoksi vielä useita viikkoja. Aho on pelikuntoinen kun Mestis palaa maaottelutauolta, mutta Toivosen sairasloman pituudesta ei ole selkeää arviota.

– Se on selvää, että tilannetta tarkastellaan syvällisesti, ettei meille käy vanhanaikaisesti, SaPKon joukkueenjohtaja Pekka Linden vakuuttaa.

Lisää sairaslomalaisia ja jatkajia

SaPKon hyökkääjä Matias Pulli ja puolustaja Teemu Lepaus ovat kumpikin sivussa flunssan vuoksi.

HC TPS:n hyökkääjä Teemu Lämsä jatkaa vielä toistaiseksi pässipaidassa. Alunperin Lämsän piti olla joukkueessa tammikuun loppuun saakka. Lämsän jatko ratkeaa maaottelutauon aikana. Pässipaitaan liittyy lainasopimuksella HC TPS:stä Oskari Siiki. Siiki kiekkoillee pässilauman riveissä perjantain ottelussa Kokkolan Hermestä vastaan.

Kuva: liiga.fi

Jokkeri