Digi

iPhone ja iPad saavat lisäpuhtia kesärientoihin PURO-varavirtalaitteella

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Apple-laitteille tarkoitetun PURO-varavirtalaitteen, jonka ansiosta kesälomamatka ei kulu akkujen lataamiseen.

PURO Ultra Slim Power Bank -varavirtalaite on saatavilla 47,90 euron suositushintaan.

PURO Ultra Slim Power Bank -varavirtalaite on saatavilla 47,90 euron suositushintaan.

Älypuhelimet ja tablettilaitteet ovat oivallisia työkaluja ja viihdelaitteita niin töissä kuin vapaallakin. Toisinaan tulee kuitenkin vastaan tilanteita, kun akun virta on lopussa eikä pistorasiaa ole käytettävissä. Tällaisessa tilanteessa mukana kulkeva varavirtalaite on korvaamaton.

PURO Ultra Slim Power Bank noudattaa Applen muotoilua ja väriteemoja. Yhdysrakenteisen Lightning-kaapelin ansiosta iPhone-puhelinten ja iPad-tablettilaitteiden lataaminen onnistuu helposti missä tahansa. PURO Ultra Slim Power Bank on vain kahdeksan millimetriä ohut ja painoa varavirtalaitteella on vaatimattomat 132 grammaa.

Tehokas varavirtalaite lataa tyhjän akun jopa 65 prosenttiin vain puolessa tunnissa Fast Charger -teknologiansa ansiosta. PURO Ultra Slim Power Bankin 4 100 milliampeeritunnin akusta riittää virtaa jopa kahteen täyteen iPhone-lataukseen tai yhteen täyteen iPad-lataukseen. Varavirtalaite on helppo ladata vaikkapa tietokoneen usb-liitännän kautta. Laitteen led-valo ilmaisee varaustason.

PURO Ultra Slim Power Bank on yhteensopiva kaikkien Lightning-liitäntöjä käyttävien Apple-tuotteiden kanssa. Näitä ovat iPhone 6/6Plus, iPhone 5/5S/5C, iPad mini, iPad mini 2/3/4, iPad Air, iPad Air 2, iPad (4. sukupolvi), iPad Pro, iPod Touch (5. sukupolvi) ja iPad nano (7. sukupolvi).

PURO Ultra Slim Power Bank -varavirtalaite on saatavilla neljällä eri värillä, joita ovat harmaa, hopea, kulta ja punakulta. Varavirtalaitteen mukana tulee usb-latauskaapeli.

Jokkeri