Digi

Innergie syöttää virtaa tyylillä ja taidolla

Johtavan pohjoismaisen kulutuselektroniikan tarviketoimittajan, Aurora Groupin edustama Innergie valmistaa kannettavien pienlaitteiden virransyöttöratkaisuja olipa kyseessä kannettava tietokone, älypuhelin, tablettilaite tai muu mobiililaite.
innergie-virransyottoInnergie on johtava kuluttajille tarkoitettujen virtalähteiden ja muiden virtaratkaisujen toimittaja. Sen tuotteet ovat innovatiivisia ja energiaa säästäviä. Innergie haluaa helppokäyttöisten yleiskäyttöisten virransyöttöratkaisujen avulla varmistaa, että kannettavien laitteiden käyttäjät pystyvät käyttämään laitteitaan joka päivä ja kaikkialla.

Innergien valikoimasta löytyy niin kannettavien tietokoneiden virtalähteet, älypuhelimien ja pienlaitteiden usb-laturit kuin ladattavat lisäakut ja latauskaapelitkin. Näistä hyviä esimerkkejä ovat seuraavat tuotteet:

Innergie LifeHub

Ainutlaatuisen tyylikkäästi muotoiltu Innergie LifeHub -laturi syöttää sähköä monipuolisesti kannettaville pienlaitteille kolmen usb-liitännän ja pitkän kelattavan virtajohdon avulla.
LifeHub voi ladata laitteita siellä, missä niitä on mukavinta käyttää eikä enää tarvitse olla hankalasti pistorasian lähellä. Lifehub-laturi toimii samalla johtokelana, jolloin kolmen metrin virtajohtoa voi kelata ulos vain tarvittavan määrän eikä se ole turhaan tiellä. Itse virtalähteessä on lisäksi 1,5 metrin virtajohto, joten ladattavan laitteen ja pistorasian kokonaisetäisyys voi olla huikeat 4,5 metriä!

Lifehub voi ladata yhtä aikaa kolmea laitetta peräti 2,1 ampeerin teholla kutakin. Pienikokoinen virtalähde pitää sisällään InnerShield-virtasuojan, joka suojaa laitteita oikosululta, ylikuumenemiselta, ylivirralta ja ylijännitteeltä. Lisäksi virtalähteen GreenSense-tekniikassa yhdistyvät suorituskyky, energiatehokkuus ja virransäästö.

Innergie PowerGear Pro

Innergie PowerGear 65 Pro ja Innergie PowerGear 95 Pro ovat tyylikkäitä ja kompakteja yleisvirtalähteitä kannettavien tietokoneiden lataamiseen. Ne ovat yhteensopivia 18 – 21 voltin kannettavien tietokoneiden kanssa, joiden tehotarve on enintään 65 tai 95 wattia.

PowerGearin tyylikäs ulkokuori kätkee sisäänsä luotettavan lataustoiminnon lisäksi monipuoliset suojausmekanismit, kuten ylijännitesuojan, oikosulkusuojan ja lämpösuojan. Mukana on myös kätevä usb-liitäntä, jolla voi ladata älypuhelinta, tablettilaitetta tai muuta mobililaitetta.

PowerGear-yleisvirtalähteen mukana toimitetaan yhdeksän vaihtokärkeä kannettaville tietokoneille.

Innergie PowerJoy Pro

Innergie PowerJoy Pro on pienikokoinen ja kevyt usb-laturi, joka muuttaa jokaisen seinäpistokkeen usb-latauspisteeksi. Laturissa on kaksi usb-liitäntää ja 21 watin kokonaisteho. Pienen kokonsa ansiosta se kulkee kätevästi mukana ja sillä voi ladata älypuhelinta, tablettilaitetta tai muuta mobililaitetta.

PowerJoy voi ladata yhtä aikaa kahta laitetta peräti 2,1 ampeerin teholla. Pienikokoinen virtalähde pitää sisällään InnerShield-virtasuojan, joka suojaa laitteita oikosululta, ylikuumenemiselta, ylivirralta ja ylijännitteeltä. Lisäksi laturissa yhdistyvät suorituskyky, energiatehokkuus ja virransäästö.

Saatavuus ja hinnoittelu

Innergie LifeHub, Innergie PowerGear 65 Pro, Innergie PowerGear 95 Pro ja Innergie PowerJoy Pro ovat saatavana 99, 94, 124 ja 54 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Japyh.com