Digi

Innergie PowerGear ICE 65 on jääpalaa muistuttava matkakumppani

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin kompaktin ja jääpalaa muistuttavan Innergie PowerGear ICE 65 -yleislaturin.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Useimmat kannettavien tietokoneiden laturit ovat isoja, kömpelöitä ja rumia mustia purkkeja. Ne vievät runsaasti tilaa ja niiden muotoilu on epäkäytännöllinen. Ne kaatavat pöydältä kahvikuppeja ja paksut sähköjohdot aiheuttavat kaaosta. Innergie PowerGear ICE 65 on puolestaan pienikokoinen, kevyt ja tyylikäs yleislaturi, joka kytketään suoraan seinäpistokkeeseen.

Innergie PowerGear ICE 65 on yhteensopiva useimpien valmistajien kannettavien tietokoneiden kanssa. Yleislaturin liittimet ovat tarvittaessa helposti vaihdettavissa uusiin, jos liitin sattuu esimerkiksi hajoamaan tai katoamaan. Vaihtoliittimen voi tilata valmistajan sivuilta ilmaiseksi.

Vaihdettavien virtapistokkeiden ansiosta yleislaturi toimii yli 150 maassa ilman erillistä sovitinta. Tämä tekeekin laturista ylivertaisen matkakumppanin paljon matkustaville työläisille ja lomailijoille.

Yleislaturin jääpalaa muistuttava muotoilu ei rajoitu vain miellyttävään ulkonäköön, sillä laturi on suunniteltu myös kevyeksi. Vain 130 gramman painoisena pienikokoinen yleislaturi kulkee helposti mukana. Pienestä koostaan huolimatta Innergie PowerGear ICE 65 tuottaa virtaa peräti 65 watin verran.

Yleislaturi hyödyntää InnerShield-suojausteknologiaa, joka suojaa muun muassa virtapiikeiltä, ylikuumenemiselta ja oikosuluilta. Laturi käyttää myös ympäristöystävällistä GreenSense-teknologiaa.

Innergie PowerGear ICE 65 -yleislaturin kumppaniksi voi hankkia erikseen Innergie WizardTip-liittimen, joka tuo latausjohtoon ylimääräisen usb-liitännän mobiililaitteiden lataamiseksi niiden omalla latauskaapelilla.

Innergie PowerGear ICE 65 -yleislaturi on saatavilla 84,90 euron kuluttajahintaan.

Innergie PowerGear ICE 65 -yleislaturi on saatavilla 84,90 euron kuluttajahintaan.

Lisätietoa täältä.

Jokkeri