Urheilu

Imatran Ketterä vahvistuu Ilves-sentterillä

Ketterä vahvistaa hyökkäystään, kun 21-vuotias keskushyökkääjä Teemu Lepaus liittyy joukkueen vahvuuteen. Sopimus kattaa loppukauden.

imatran-ketteraKeskushyökkääjä Teemu Lepaus (181 cm / 84 kg) on Tampereen Ilveksen kasvatti ja käynyt läpi Ilveksen juniori-ikäluokat. Viime kaudella hän edusti Ilvestä A-nuorten SM-Liigassa. 40 ottelussa syntyivät tehot 10+25=35.

Tällä kaudella Lepaus on pelannut Itävallan kakkossarjaa Heikki Mälkiän valmentamassa EHC Lustenaussa. Alkukaudesta Scott Barneyn ja Toni Saarisen rinnalla joukkueen ykkösketjussakin esiintynyt tamperelainen keräsi 9 ottelussa tehopisteet 3+9=12. Sopimusta Itävaltaan ei kuitenkaan loppukaudeksi syntynyt ja viimeisen kuukauden ajan Lepaus on viettänyt Tampereella, harjoitellen Ilveksen A-nuorten mukana.

Keskushyökkääjän tontin lisäksi myös laitahyökkääjän paikka on juonikkaalle hyökkääjätaiturille tuttu.

Teemu Lepauksen isä Marko Lepaus muistetaan pitkäaikaisena SM-liigan erotuomarina ja kauden 1999-2000 parhaan erotuomarin palkinnon voittajana.

Lepaus liittyy Ketterän joukkueeseen perjantaina ja on mukana keskiviikkona 7.1. pelattavassa kotiottelussa IPK:ta vastaan.

AnaGonda