Urheilu

Imatran Ketterä testaa kahta puolustajaa

Ketterä testaa kahta puolustajaa. Tiistaina joukkueen harjoitusvahvuuteen liittyvät Olli Jansson ja Samuel Laitinen. Molemmat pelaajat tuo Etelä-Karjalaan opiskelupaikka Lappeenrannassa. Puolustajien try-out Ketterässä jatkuu ainakin tämän viikon.

imatran-kettera-taustaOlli Jansson, 22, 185/84 on Oulun Kärppien kasvatti. Junioriuransa Kärpissä pelannut Jansson vietti kaudet 2011-2013 Yhdysvalloissa, josta hän palasi viime kaudeksi Suomeen ja Rovaniemelle. Jansson esiintyi RoKin paidassa Suomi-Sarjassa 18 ottelussa, keräten tehot 0+3=3.

Samuel Laitinen, 21, 184/75 on KJT:n kasvatti, joka on urallaan pelannut myös EHC:n ja K-Vantaan juniorijoukkueissa. Toissa kaudella Laitinen pelasi A-nuorten Mestistä Vantaalla, jossa joukkueen varakapteenina toiminut rightin puolustaja keräsi 44 pelaamassaan ottelussa mukavat tehot 9+20=29. Viime kaudella varusmiespalvelustaan suorittanut Laitinen kiekkoili pääosin Haminan Kiekkoympyröissä III-divisioonassa.

Janssonin ja Laitisen lisäksi Ketterän harjoitusvahvuudessa jatkavat edelleen vielä ilman sopimusta olevat hyökkääjät Jevgeni Soloviev ja Petri Hujanen. Ketterä etsii vielä vahvistusta hyökkäykseensä, tavoitteena on ainakin keskushyökkääjän tontin vahvistaminen.

Imatran Ketterä tiedote

AnaGonda