Musiikki

Ilosaarirockin Soundi-lavan ohjelma julkaistu

Ilosaarirock julkisti tänään lisää artisteja, kyseessä on Soundi-lavan ohjelmisto.

Ilosaarirockin Sound-lavalla kuullaan laaja kattaus ajankohtaista suomalaista musiikkia hardcore-punkista elektromaalailuun ja moderneihin lauluntekijöihin. Esiintymässä ovat Negatiiviset Nuoret, Perikato, Younghearted, Vapaa Maa, Vesta, Ghost World, Kauriinmetsästäjät, Litku Klemetti & Tuntematon numero, Cityman, VITOS, The Holy ja Elias Gould.

– Soundi-lavan ajatus on esitellä vuoden kiinnostavimmat tuoreet artistit. Musatyylillä ei ole väliä, kunhan se musa on hyvää. Tässä on meidän näkemys bändeistä, jotka on syytä nähdä kesällä 2017, kertoo Ilosaarirockin Panu Hattunen.

Suomen kevät on jo niin pitkällä, että haku Joensuun Ilosaarirockin vapaaehtoishommiin käynnistyy ihan pian, tarkemmin sanottuna huhtikuun 3. päivänä. Haemme jälleen innostuneita vapaaehtoisia ikään tai kokoon katsomatta kaikenlaisiin tehtäviin. Vapaaehtoiset ovat se ryhmä, joka vuodesta toiseen tekee Ilosaarirockista Ilosaarirockin. Lisätietoja aiheesta löydät Ilosaarirockin kotisivuilta.

14.-16.7.2017 Ilosaarirockin varmistuneet artistit:

• Perjantai 14.07.: Imagine Dragons (USA), Mew (DEN), Millencolin (SWE), Insomnium & Joensuun Kaupunginorkesteri, Jenni Vartiainen, JVG, MC Taakibörsta, Negatiiviset nuoret, Pariisin Kevät, Perikato, Poets of the Fall, S-Tool, Younghearted.
• Lauantai 15.07.: MØ (DEN), The Hellacopters (SWE), Snakehips (UK), Zeke (USA), Disco Ensemble, Gettomasa, Ghost World, Haloo Helsinki!, Helsinki-Cotonou Ensemble, Huoratron, Kauriinmetsästäjät, Lihamyrsky & Karri Koira, Litku Klemetti & Tuntematon numero, Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus, Turmion Kätilöt, Töölön Ketterä, Vapaa Maa, Vesta.
• Sunnuntai 16.07.: Leprous (NOR), Parov Stelar (AUT), Pixies (USA), Rag’n’Bone Man (UK), Royal Blood (UK), Cityman, Elias Gould, Ellinoora, Evelina, The Holy, Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet, Oranssi Pazuzu, Sonata Arctica, Teflon Brothers, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Ultra Bra, Vesala, VITOS, Wasted.
Ilosaarirockin kolmen päivän ja kahden päivän, päivän sekä päivälippujen ennakkomyynti on alkanut. Ennakkolippuja myy Lippu.fi ja Tiketti.

Jokkeri