Urheilu

Hyökkääjä Tommi Välimaa Kärppiin tryoutille

LeKi:n isokokoinen laitahyökkääjä Tommi Välimaa siirtyy Oulun Kärppien Liigajoukkueeseen kahden kuukauden Try-out -sopimuksella.
leki_tommi_valimaa72Tällä kaudella Lempäälän Kisan riveissä pelannut Tommi Välimaa seitsemän Mestisottelua tehoin 2+0. Välimaa on tehnyt kahden kuukauden mittaisen tryout-sopimuksen Oulun Kärppien kanssa. Välimaa tekee debyytin Kärppien paidassa jo tänään kotipelissä Kalpaa vastaan.

Kärppien hyökkääjät Sami Anttila ja Jesse Saarinen loukkaantuivat Sparta Praha -ottelussa ja joutuvat olemaan pitkään sairaslomilla.

– Hienoa, että kokenut hyökkääjämme sai näyttöpaikan Liigassa. Tommilla oli sopimuksessa mahdollisuus lähteä kokeilemaan vielä Liigapelejä ja kun sellainen mahdollisuus tuli vastaan, emme halunneet tietenkään olla esteenä pelaajan urakehityksessä. Toki Tommin puute tekee loven hyökkäykseemme, mutta onneksi joukkueessamme on pelipaikoista tällä hetkellä aito kilpailutilanne ja reservistä löytyy monta pätevää pelimiestä, kommentoi LeKin hallituksen Puheenjohtaja Jukka Laakso.

Kuva: Lekimestis.fi

 

Korjaus: Tommi Välimaa siirtyy lainasopimuksella kahden kuukauden ajaksi Oulun Kärppiin.

Jokkeri