Jääkiekko

Hyökkääjä Santeri Haarala Hermekseen

Vaasan Sportin keskushyökkääjä Santeri Haaralan joulutaukoon kestävällä sopimuksella Hermekseen.
Keskushyökkääjä Santeri Haarala, 19, siirtyy joulutaukoon kestävällä sopimuksella Kokkolan Hermeksen Mestis-joukkueeseen.

Haarala on Vaasan Sportin kasvatti, joka on pelannut koko uransa Sportin junioreista aina edustukseen saakka. Viime kausi oli Haaralalle todellinen läpimurto kansalliseen tietoisuuteen, sillä nuori mies latoi Nuorten SM-Liigassa tehot 28+34=62 jolla irtosi koko sarjan pistepörssin kakkostila vain kaksi pistettä kärkeä jäljessä. Hyvät otteet toivat paikan myös miesten Liigan puolelle, eikä mies ujostellut niissäkään liikka sillä 11 ottelussa Haarala syötti viisi osumaa (0+5). Viime kauteen mahtui myös seitsemän ottelua U20 maajoukkueessa joissa tehot 1+4.

Nyt sovittu lainapesti kestää joulutaukoon saakka ja se tarkoittaa Hermeksen osalta 14 ottelua. Jatkoa tarkastellaan sen jälkeen yhdessä Sportin kanssa.

– Haarala on ollut pitkään loukkaantuneena ja haluamme hänelle pidemmän jakson miesten pelejä. Pelaajan tulevaisuutta ajatellen tämä on hyvä ratkaisu tässä vaiheessa, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Santeri Haarala

keskushyökkääjä
• Syntymäaika ja -paikka: 11. helmikuuta 2000, Mustasaari
• Pituus ja paino: 172 cm / 72 kg
• Kätisyys: Left
• Sopimus: Hermekseen joulutaukoon asti

Vixi