torstai 17.10.2019  | Saini, Saana  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Hyökkääjä Saku Mäenalanen Jokereihin

kello?!

Torniolaislähtöinen laitahyökkääjä Saku Mäenalanen on solminut Jokerien kanssa 1+1 vuoden sopimuksen.
Viime kaudella Carolina Hurricanesin organisaatiossa kiekkoillut 25-vuotias Saku Mäenalainen on tehnyt Jokerien kanssa 1+1 vuoden sopimuksen.

Mäenalanen ei saanut enää uutta sopimusta Hurricanesin kanssa. Sopimuksen teko Jokereihin tuli mahdolliseksi, kun Jokerit hommasi Mäenalasen KHL-oikeudet marraskuussa Sibir Novosibirskiltä.

– Saamme joukkueeseemme nälkäisen pelaajan, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessä. Mäenalanen on isokokoinen ja suoraviivainen hyökkääjä, Jokerien GM Jari Kurri sanoi tiedotteessa.

Mäenalanen liittyy Jokereihin jo tänään torstaina. Hän saattaa olla kokoonpanossa lauantain kotipelissä Avtomobilistiä vastaan.

Hän oli jo lähellä vakiopaikkaa NHL:ssä, kun hän pääsi pelaamaan 34 runkosarjapeliä Hurricanesin riveissä (4+4=8). Tilille kertyi vielä yhdeksän ottelua pudotuspeleissä.

Torniolaislähtöinen hyökkääjä ponnahti NHL:ään Oulun Kärpistä, jonka riveissä hän pelasi viisi kautta. Hän voitti kolme SM-kultaa.

Mäenalanen oli voittamassa vuonna 2016 nuorten MM-kultaa. Hän pelasi vuonna 2018 aikuisten MM-kisoissa.

Vixi

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.