tiistai 24.09.2019  | Alvar ja Auno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Hyökkääjä Rasmus Aaltonen Huntersiin

kello?!

Vaasan Sport-kasvatti Rasmus Aaltonen liittyi Porvoon Huntersin hyökkäykseen vuoden sopimuksella.
Viime kaudella Kajaanin Hokkien riveissä kiekkoilut sekä Sport A-junioreissa Rasmus Aaltonen on solminut yksivuotisen sopimuksen Huntersin kanssa. Syyskuussa 22 vuotta täyttävä Aaltonen pelasi viime kaudella Hokin riveissä kolme ottelua Suomi-sarjassa. Aaltonen toimi Sportin A-junioreissa varakapteenina.

– Vaasan Sportissa olen pelannut kaikki juniorivuodet ja viime tammikuussa menin armeijaan, joten olin loppukauden Kajaanin Hokin mukana. Ensimmäinen kokonainen kausi miesten sarjassa starttaa nyt ja Porvooseen tulin sen takia, koska olen kuullut siitä hyvää ja mahdollisuudet kehittyä pelaajana ja menestyä joukkueena ovat hyvät. Tällä hetkellä jo tosi hyvät fiilikset joukkueesta ja tulevasta kaudesta. Innolla odotan kauden starttia!, paljastaa tiedotteessa Aaltonen.

– Try outin kautta joukkueeseen tullut Rasmus on Sportin kasvatteja ja pelannut koko ikänsä Vaasassa. Kyseessä on kahdensuunnan sentteri ja kaikesta näkee, että mies ymmärtää peliä hyvin. Tämän lisäksi kun mies kaapii aloituksia melkoisella prosentilla kotiinpäin, niin kyllä kyseessä on mielenkiintoinen pelaaja. Loistavaa, että Rasmus liittyi joukkueeseen!, iloitsee Porvoon Huntersin päävalmentaja Mikko Juutilainen.

Rasmus Aaltonen

hyökkääjä
• Syntynyt: 15. syyskuuta 1997, Vaasa
• Pituus / paino: 183 cm / 83 kg
• Kätisyys:Left
• Sopimus: 2019-2020

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.